انتشار اوراق گواهی طلا از بستر بانک مرکزی به شکل‌گیری معاملات نامتعارف و کاهش اعتماد عمومی به سازوکارهای قانونی منجر می‌شود

[ad_1] بهروز محبی نجم آبادی، با اشاره به اقدام بانک مرکزی مبنی بر انتشار اوراق گواهی طلا، به خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، گفت: اقبال عمومی به بازار سرمایه به منزله یک فرصت برای اقتصاد ایران و زیربنای فعالیت‌های تجاری و صنعتی دولتی و خصوصی و پل ارتباطی میان پس‌اندازکنندگان فردی، نهادی و

کد خبر : 567496
تاریخ انتشار : شنبه 8 مارس 2025 - 17:45
انتشار اوراق گواهی طلا از بستر بانک مرکزی به شکل‌گیری معاملات نامتعارف و کاهش اعتماد عمومی به سازوکارهای قانونی منجر می‌شود

[ad_1]

بهروز محبی نجم آبادی، با اشاره به اقدام بانک مرکزی مبنی بر انتشار اوراق گواهی طلا، به خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، گفت: اقبال عمومی به بازار سرمایه به منزله یک فرصت برای اقتصاد ایران و زیربنای فعالیت‌های تجاری و صنعتی دولتی و خصوصی و پل ارتباطی میان پس‌اندازکنندگان فردی، نهادی و سرمایه‌گذاران است، لذا به نظر می‌رسد که تقویت این بازار برای هر دولت و هر مجموعه ای از الزامات باشد.

او توضیح داد: تقویت به این مفهوم که، هرگونه سرمایه‌گذاری و حمایت از تولید می‌بایست از بستر بورس انجام شود.

محبی نجم آبادی تاکید کرد: انتشار اوراق گواهی طلا از بستر بانک مرکزی به شکل‌گیری چرخه‌ای از معاملات نامتعارف منجر می‌شود و کاهش اعتماد عمومی را به سازوکارهای قانونی و بازار سرمایه را رقم خواد زد.

این نماینده مجلس با تاکید بر این‌که باید زمینه حمایت از بورس هموارتر شود، گفت: حمایت از بورس، موجب تقویت تولید و تجارت و همچنین سرمایه‌گذاری در کشور خواهد شد. هر چه بازار سرمایه تقویت و واقعی‌تر شده و حباب‌های ناشی از برخی تصمیمات ناگهانی آن از بین برود، اقتصاد کشور اوضاع بهتری خواهد داشت و سرمایه‌گذاران در بورس با خاطر جمعی بیشتر، اقدام به سرمایه‌گذاری کرده و رونق در بازار اتفاق می‌افتد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در پایان گفت: رئیس جمهور، سرپرست حوزه وزرات اقتصاد و مسئولان اقتصادی می‌بایست به گونه‌ای مدیرت کنند تا تعارضی بین بانک مرکزی و بازار سرمایه به وجود نیامده و بازار سرمایه دچار نوسان نشود.

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.