امیرعبداللهیان: دامنه جنگ نباید گسترش پیدا کند / باید بر ابتکارات سیاسی جهت توقف جنایت‌ها تمرکز کنیم

حسین امیرعبداللهیان در جمع خبرنگاران در جریان سفر به ژنو با بیان اینکه گفتگوهای مهمی در این سفر با مقامات سازمان ملل و صلیب سرخ جهانی در مورد این چگونه می‌توان جلوی نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه و جنایت‌های این رژیم را گرفت،گفت: در این دیدارها همه از اقدامات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی در

کد خبر : 431280
تاریخ انتشار : جمعه ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۹:۳۴
امیرعبداللهیان: دامنه جنگ نباید گسترش پیدا کند / باید بر ابتکارات سیاسی جهت توقف جنایت‌ها تمرکز کنیم



حسین امیرعبداللهیان در جمع خبرنگاران در جریان سفر به ژنو با بیان اینکه گفتگوهای مهمی در این سفر با مقامات سازمان ملل و صلیب سرخ جهانی در مورد این چگونه می‌توان جلوی نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه و جنایت‌های این رژیم را گرفت،گفت: در این دیدارها همه از اقدامات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی در ۴۰ روز گذشته در غزه و کرانه باختری متاثر بودند.

وی با بیان این که در این سفر نشستی نیر در مرکز اقدامات بشردوستانه در ژنو با حضور بیش از ۲۰ سازمان و موسسه بین المللی بشردوستانه به صورت بسته برگزار شد،تصریح کرد : در این جلسه همه اتفاق نظر داشتند که فجایعی که در این ایام در غزه و کرانه باختری از سوی رژیم صهیونسیتی رخ داده است در تعارض با حقوق بین‌الملل است و در واقع جنایت‌های رخ داده غیرقابل اغماض است.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در این نشست همه اتفاق نظر داشتیم که باید جنایت علیه غیرنظامیان متوقف شود، مرز رفح گشایی شود تا کمک‌های گسترده انسانی وارد غزه، شود ،گفت:همچنین بر این موضوع تاکید شد کوچ اجباری مردم غزه باید متوقف شود.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه درخواست ما از مقامات سازمان ملل صلیب سرخ و سازمان‌های بشردوستانه این است که هرچه زودتر اقدامات اساسی و جدی و موثری در ارتباط با لزوم توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه انجام دهند ، ادامه داد: جریان این سفر گفتگوی مهم ،صریح و روشنی نیز با وزیر خارجه فرانسه داشتیم.

وی با ارائه توضیحاتی در مورد این دیدار و انتقاد از فرانسه به خاطر قرار گرفتن این کشور در کنار آمریکا در مورد تحولات اخیر فلسطین گفت: در این دیدار تاکید کردیم که از نظر ایران، جنبش حماس یک جریان آزادی بخش در مقابل اشغالگری است .

امیر عبداللهیان با بیان اینکه ما کشتار زنان و کودکان در هر کجای جهان را محکوم می‌کنیم گفت: اما سکوت آمریکایی‌ها و برخی از کشورهای غربی نسبت به کشتار بیش از ۴ هزار کودک و چند هزار زن که معنایی جز نسل کشی از سوی صهیونیست‌ها در فلسطین ندارد، قابل تحمل نیست.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در این دیدار هر دو اتفاق نظر داشتیم که دامنه جنگ نباید گسترش پیدا کند و باید بر ابتکارات سیاسی که بر توقف جنایت‌های ، تبادل اسرا و ارسال سریع کمک‌های انسان دوستانه به غزه تاکید دارد تمرکز داشته باشیم،تصریح کرد: در این دیدار هشدار دادیم که در صورت تداوم این جنایت‌ها ،هر احتمالی از جمله گسترش بیشتردامنه جنگ متصور است.

311311



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.