باقلوای گوشت یکی از غذاهای محبوب و لذیذ است و یک غذای عالی برای افطار محسوب میشود. این غذا دارای ترکیبی متعادل از پروتئین و کربوهیدرات است که برای بدن انرژی لازم را فراهم میکند و مواد مغذی اساسی را ارائه میدهد. طعم و عطر خاص باقلوای گوشت از ترکیبی از ادویهها و انواع سبزیجات به وجود میآید که به آن یک طعم منحصر به فرد میدهد. به عنوان یک غذای مقوی و خوشمزه در ماه مبارک رمضان، باقلوای گوشت مناسب برای پذیرایی از مهمانان و خانواده است.
مواد لازم برای تهیه باقلوای گوشت
برای تهیه باقلوای گوشت، به مواد زیر نیاز دارید:
1. ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
2. ۱ عدد پیاز
3. ۱ عدد فلفل دلمه
4. ۱/۲ پیمانه نخودفرنگی
5. ۱۰ عدد قارچ
6. ۱ عدد سیبزمینی
7. ۱ عدد هویج
8. ۱ بسته خمیر یوفکا
9. پنیر پیتزا به مقدار لازم
10. روغن زیتون و سیاه دانه به مقدار لازم
11. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر به مقدار لازم
طرز تهیه باقلوای گوشت
مراحل تهیه باقلوای گوشت خوشمزه برای افطار به صورت زیر است:
1. ابتدا پیاز را پوستگیری کرده و به صورت نگینی خرد کنید. سپس آن را با کمی روغن در یک تابه سرخ کنید تا نرم شود. زردچوبه و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. مواد را با ادویهها و نمک به خوبی تفت دهید تا گوشت سرخ شود.
2. در ادامه، سیبزمینی و هویج را پوست بگیرید و به شکل مکعبی خرد کنید. آنها را به همراه نخودفرنگی و قارچ به مواد قبلی اضافه کرده و همه را با هم تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.
3. خمیر یوفکا را از بسته خارج کرده و ظرف مورد نظر را با کمی روغن زیتون چرب کنید. سپس دو لایه از خمیر یوفکا را در ظرف بگذارید و مواد گوشتی و پنیر پیتزا را اضافه کنید.
4. لایهها را تکرار کرده و آنها را پر کنید. در انتها با زرده تخم مرغ و روغن زیتون روی خمیرها را چرب کنید و سپس روی آن را سیاهدانه بریزید.
5. ظرف را در فری که پیشتر در دمای ۱۸۰ درجه گرم کردهاید قرار دهید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه پخته و آماده سرو کنید. نوش جان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰