دکتر محسن حسینزاده امروز (۲۶ بهمنماه) اظهار کرد: از شروع پیک شیوع بیماریهای کودکان تاکنون، ظرفیت بیمارستان ۲۴۰ تختخوابی ابوذر به ۳۵۰ تخت و در چند نوبت به بالای ۴۰۰ تخت افزایش یافت.
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از وبدا خوزستان، وی افزود: ویژگی بیماریهای کودکان، فصلی بودن آن است و در یک فصل مشخص بیماریهای کودکان که عمدتا عفونی هستند، شیوع بیشتری پیدا میکنند که منجر به مراجعه به مرکز درمانی و بعضا بستری در بیمارستان میشود.
حسینزاده گفت: معمولا با شروع فصل مدرسه، شیوع این بیماریها بیشتر شده و به دنبال آن مراجعه به بیمارستانها به خصوص بیمارستان ابوذر به دلیل نوع فعالیت و ویژگی آن، افزایش مییابد. بنابراین باید تدابیری اندیشید که بتوانیم در زمان پیک، بیماری را کنترل کنیم.
رئیس بیمارستان کودکان ابوذر اهواز گفت: به همین منظور در آستانه شروع فصل مدارس و از شهریورماه، برگزاری جلسات برای بررسی وضعیت در دستور کار قرار گرفت تا بیمارستان با حداکثر توان و ظرفیت خود، کار را آغاز کند و به تدریج امکانات و تجهیزات مورد نیاز از جمله ملزومات دارویی و خدماتی تهیه و کامل شود که ارائه خدمت به بیماران به صورت مطلوبتر انجام شود اما علیرغم انجام این اقدامات، مراجعه به این بیمارستان در دو ماه اخیر به حدی افزایش یافته و با توجه به محدودیتهایی که از نظر نیروی انسانی، فضای موجود و امکانات خدماتی وجود دارد، دچار مشکل شویم.
وی ادامه داد: با توجه به افزایش بار مراجعه، کادر درمان با تمام توان در حال ارائه خدمت است؛ در این شرایط لازم است بیمارستانهای دیگر هم در این زمینه فعال شوند و حتی باید تمهیداتی اندیشیده شود که بیمارستانهای خصوصی نیز ملزم به پذیرفتن بیماران با تعرفه پایینتر شوند.
حسینزاده گفت: اگرچه با توجه به وجود تمامی بخشهای تخصصی و فوقتخصصی کودکان در بیمارستان ابوذر، مردم تمایل بیشتری برای دریافت خدمات در این مرکز دارند اما باید توجه داشت که فضا و امکانات محدود است.
وی بیان کرد: بیمارستان ابوذر در اهواز تنها بیمارستان فوقتخصصی بیماریهای کودکان است که نه تنها تمام استان خوزستان را پوشش میدهد بلکه مراجعات از استانهای همجوار را نیز داریم.
رئیس بیمارستان کودکان ابوذر اهواز عنوان کرد: بنا به شرایط، از شهریورماه امسال، ظرفیت بیشتر بخشهای دارای ۱۷ تا ۱۸ تخت، به ۲۴ تخت افزایش یافت و در بخشهای ویژه نیز دو تخت اضافه شد. همچنین به تازگی بخش اورژانس پشتیبان با ۱۲ تخت پیشبینی و آماده ارائه خدمت است.
وی افزود: در حوزه تجهیزات و وسایل مورد نیاز کمبود چندانی نداریم اما با توجه به کمبود شدید نیروی انسانی، مکاتباتی با دانشگاه علوم پزشکی اهواز انجام شد که دانشگاه با توجه به توان خود، تعدادی نیرو تامین کرد و در خصوص کمبود کادر پزشک هم با اقدامات معاونت پشتیبانی، تا حدودی نیرو در این بخش نیز تامین شد.
حسینزاده با بیان اینکه بیمارستان ابوذر گنجایش مشخصی دارد و بیشتر از آن نمیتوان از این مرکز انتظار داشت، خاطرنشان کرد: اورژانس بیمارستان دارای ۳۴ تخت است که هماکنون ۱۰۵ نفر در آن بستری است و در بخش CPR اورژانس با ظرفیت ۴ تخت، ۱۲ بیمار بستری هستند.
رئیس بیمارستان کودکان ابوذر اهواز گفت: با توجه به افزایش بار مراجعه به بیمارستان ابوذر و محدودیتهای موجود، دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان استان خوزستان برای کنترل شرایط چارهاندیشی کنند تا ارائه خدمات به بیماران به بهترین شکل انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه در شرایط بحرانی باید از تمام ظرفیتهای موجود در استان استفاده کرد، افزود: نخستین اقدام برای کنترل شرایط این است که بیمارستانهای دیگر در سطح استان خوزستان فعالتر شوند؛ به خصوص شهرهای دارای دانشگاه علوم پزشکی.
حسینزاده گفت: در اهواز نیز ظرفیت بیمارستان گلستان، آیتالله کرمی و بقایی که دارای بخش اطفال هستند، باید مورد توجه قرار بگیرند. درخواست میشود دو بیمارستان خصوصی نفت و میلاد (تامیناجتماعی) برای این منظور وارد عمل شده، بیماران را با تعرفه دولتی و یا مبالغ پایینتر پذیرش کنند.
وی بیان کرد: این بیمارستان در تمام استان خوزستان تنها بیمارستان تخصصی و فوقتخصصی کودکان است بنابراین به عنوان یک دیدگاه آیندهنگر، با توجه به جمعیت استان، کمبود بیمارستان و فضای درمانی مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰