اسلامی: تحریم، ماهیت اقتصادی ندارد

به گزارش هوشمند نیوز، «محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران روز دوشنبه و در «همایش ملی بسیج مردم و منابع ملی در دفاع مقدس» سخنرانی کرد. به گزارش ایسنا، او با بیان اینکه «تحریم، ماهیت اقتصادی ندارد»، گفت: تحریم ابزار بُرنده‌ای برای از بین بردن مقبولیت نظام است چراکه تمام تعاملات،

کد خبر : 563051
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲:۴۵
اسلامی: تحریم، ماهیت اقتصادی ندارد



به گزارش هوشمند نیوز، «محمد اسلامی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران روز دوشنبه و در «همایش ملی بسیج مردم و منابع ملی در دفاع مقدس» سخنرانی کرد.

به گزارش ایسنا، او با بیان اینکه «تحریم، ماهیت اقتصادی ندارد»، گفت: تحریم ابزار بُرنده‌ای برای از بین بردن مقبولیت نظام است چراکه تمام تعاملات، تبادلات و معاملات را از مسیر شفاف رسمی به مسیرهای غیررسمیِ غیرشفاف منتقل می‌کند که بخواهد شما تحریم‌ها دور بزنید و فسادهایی که اتفاق می‌افتد و اتفاق افتاد.

اسلامی با بیان اینکه دشمن می‌خواهد «با این ابزار در ذهن مردم تاثیر بگذارد»، گفت: استفاده از ابزار تحریم و بستن مسیرهای رسمی و بازکردن مسیرهای غیررسمی، موجب شد بتوانند به مقبولیت نظام ضربه بزنند و ما باید بسیار هوشیارتر می‌بودیم و مراقبت می‌کردیم و باید هوشیارتر باشیم و مراقبت بیشتری کنیم تا از این مسیر بیشتر آسیب نبینیم چراکه دشمن می‌خواهد اعتقاد مردم را از بین ببرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: دشمن می‌خواهد با فشار از بیرون که تهاجم عملیات روانی است که ارزش پول ملی را کاهش می‌دهد و از درون هم با یک ابزار دیگری که مقبولیت نظام را در نزد مردم از بین می‌برد، بتواند به اهداف خود برسد.

او تصریح کرد: دشمن هر روز تلاش می‌کند جمهوری اسلامی ایران را ساقط کند و به انقلاب ضربه بزند و از هیچ کوششی فروگذار نیست. پس ما نباید تردید کنیم که این دشمن که از پا نمی‌نشیند و اگر زخمی شده، اما هارتر و گستاخ‌تر شده است.

اسلامی با تاکید بر این نکته که «ما در بحث مشارکت و بسیج مردم، به باور مردم باید توجه کنیم و وضعیتی پیش نیاید که به باور مردم آسیب برسد»، تصریح کرد: آسیب زدن به باور مردم، همان چیزی است که دشمن می‌خواهد.

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه «دکترین دفاعی ما که دفاع همه‌جانبه است و ریشه‌ای قرآنی دارد، تفکری است که راه نجات و پیشرفت کشور است»، گفت: دشمن این را نباید از ما بگیرد چراکه این متعلق به مکتب ماست و دشمن با آن مقابله می‌کند. ما باید از این موضوع جلوگیری کنیم.

310310



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.