احزاب ایتالیایی از ماتارلا می‌خواهند که پس از بی‌نظمی در آرا، رئیس‌جمهور باقی بماند

ماتارلا 80 ساله همیشه باقی ماندن در سمت خود را رد کرده و هیچ اظهارنظری فوری نکرده است، اما با توجه به اینکه ثبات سیاسی کشور در خطر است، بعید به نظر می رسید که بتواند در برابر فشار مقاومت کند. یک منبع دولتی گفت، ماریو دراگی، نخست وزیر، روز شنبه با ماتارلا صحبت کرد

کد خبر : 162384
تاریخ انتشار : شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۴۸
احزاب ایتالیایی از ماتارلا می‌خواهند که پس از بی‌نظمی در آرا، رئیس‌جمهور باقی بماند


ماتارلا 80 ساله همیشه باقی ماندن در سمت خود را رد کرده و هیچ اظهارنظری فوری نکرده است، اما با توجه به اینکه ثبات سیاسی کشور در خطر است، بعید به نظر می رسید که بتواند در برابر فشار مقاومت کند.

یک منبع دولتی گفت، ماریو دراگی، نخست وزیر، روز شنبه با ماتارلا صحبت کرد و به او گفت که باید “برای خیر و ثبات کشور” در جای خود بماند.

این اقدام پس از پنج روز بن بست در پارلمان، با ناتوانی جناح های سیاسی اصلی در توافق بر سر نامزدی که بتواند حمایت گسترده ای در میان قانونگذاران به دست آورد، انجام شد.

ماتئو سالوینی، رئیس حزب راست‌گرای لیگ گفت: «ایتالیایی‌ها مستحق هیچ روز سردرگمی نیستند.

بیایید دوباره رئیس جمهور ماتارلا و دراگی را تایید کنیم و بلافاصله امروز بعدازظهر به سر کار خود برگردیم. سالوینی افزود: مشکلات ایتالیایی‌ها منتظر نخواهد ماند.

رئیس جمهور یک چهره قدرتمند در ایتالیا است که می تواند نخست وزیران را منصوب کند و اغلب از او خواسته می شود تا بحران های سیاسی در سومین اقتصاد بزرگ منطقه یورو را حل کند، جایی که دولت ها به طور متوسط ​​تقریباً یک سال دوام می آورند.

برخلاف ایالات متحده یا فرانسه، که در آن سران کشورها با رأی مردم انتخاب می‌شوند، در ایتالیا، 1009 نماینده پارلمان و نمایندگان منطقه‌ای در یک رأی‌گیری مخفی برنده را انتخاب کردند https://www.reuters.com/world/europe/italian- ریاست جمهوری-انتخابات-کفن پوشیده-پارلمانی-رازداری-2022-01-13، که رهبران حزب گاهی اوقات برای کنترل آن تلاش می کنند.

قانونگذاران با تهدید به نادیده گرفتن رؤسای خود و به دست گرفتن مسئولیت اوضاع، به طور فزاینده ای از ماتارلا در رای گیری روزانه حمایت می کنند و تعداد او در روز جمعه به 336 برگه رای رسید، از 160 رای در روز پنجشنبه و 125 رای در روز چهارشنبه.

یک نامزد موفق برای پیروزی به 505 رای نیاز دارد. پس از رای گیری بی نتیجه در صبح روز شنبه، قرار شد رای دوم در اواخر روز برگزار شود.

روزنامه La Repubblica در تیتر صفحه اول خود نوشت: “پارلمان ماتارلا را می خواهد.”

عدم موفقیت مکرر در دستیابی به اجماع، فضای سیاسی را مسموم کرده است و پیامدهای بالقوه خطرناکی برای ثبات دولت ائتلافی دارد.

خود دراگی به صراحت گفته است که دوست دارد شغل رئیس‌جمهوری را داشته باشد، اما احزاب اصلی تا حدودی به دلیل ترس از اینکه تغییر ناگهانی نقش‌ها می‌تواند باعث فروپاشی دولت شکننده شود، از آوردن نام او به رأی‌گیری خودداری کردند.

(گزارش اضافی توسط آنجلو آنجلو؛ نگارش کریسپین بالمر؛ ویرایش توسط فرانسیس کری و دیوید هلمز)



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.