به گزارش ایسنا، کسری حسنی در مراسم تقدیر از کمیته ملی یونسکو به بهانه ثبت جهانی هنر خوشنویسی ایران که با عنوان “ایران جلوه گاه فرهنگ جهان” در خانه موزه سیمین و جلال برگزار شد، اظهارکرد: شهرداری تهران در رویکرد جدید خود حمایت از امور فرهنگی از جمله توسعه خانه موزهها و فضاهای فرهنگی را در دستور کار خود قرار داده است.
وی ادامه داد: همچنین ثبت خوشنویسی ایران در یونسکو نیز از جمله موضوعات مهمی است که شهرداری با تمام ظرفیتهای خود از آن حمایت خواهد کرد و شرکت توسعه فضاهای فرهنگی در راستای تأکیدات شهردار تهران و تحقق شعار “تهران؛ کلانشهر الگوی جهان اسلام” اقدام به برگزاری این مراسم با حضور هنرمندان و جامعه خوشنویسان کشور کرده و افزایش برگزاری این برنامهها در دستور کار ما قرار خواهد داشت.
حسنی ادامه داد: همچنین برای سال آینده طرح ساخت گذر حکمت را در برنامههای خود داریم که در این طرح قرار است یک گذر فرهنگی از خانه جلال تا خانه نیما احداث شود.
سرپرست شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران اظهار داشت: در این دوره با کمک تمام ظرفیتهای شهرداری، فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی شهر را با کمک هنرمندان توسعه خواهیم داد.
بر اساس این گزارش در ادامه این مراسم ، علی اشرف صندوق آبادی نایب رئیس انجمن خوشنویسان با بیان اینکه اقدامات خوبی از طریق یونسکو و وزارت میراث فرهنگی در راستای حفظ این هنر اصیل کشور شده است، گفت: هنر خوشنویسی با همه مشکلات و دیجیتالی شدن در زندگی مردم گسترده شده است و در حال حاضر حدود ۳۷۰ شعبه انجمن در سراسر کشور وجود دارد و هنرجویان و اساتید زیادی در این مراکز فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد علاقه مندان به خوشنویسی در سطح کشور را بانوان تشکیل می دهند خاطر نشان کرد: این قشر محور خانواده ها بوده و می تواند به رشد این هنر کمک کنند.
به گفته نایب رئیس انجمن خوشنویسان ایران، کاربردی شدن خوشنویسی باعث شده هم اینک دوران طلایی این هنر را نظاره گر باشیم.
بنا براعلام روابط عمومی شرکت توسعه فضای فرهنگی شهرداری تهران، در پایان این مراسم هم از اساتید و پیشکسوتان هنر خوشنویسی تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰