آقای میثاقی! اول به رؤسای خودت بگو حق پخش مسابقات را بدهند، بعدا برای فوتبال کشور نسخه بپیچ/ یک سوزن به خودمان بزنیم، یک جوالدوز به دیگران!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه خبر ورزشی نوشت: برنامه اخیر فوتبال برتر، تماما انتقاد به مدیران فوتبال بود. با وجود اینکه بسیاری از این انتقادات به حق مطرح شد اما بد نیست یک سوزن به خودمان بزنیم و بعد یک جوالدوز به دیگران! مطابق انتظار اکثر دقایق برنامه فوتبال برتر به انتقاد از عملکرد تمام

کد خبر : 568982
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۴:۲۴
آقای میثاقی! اول به رؤسای خودت بگو حق پخش مسابقات را بدهند، بعدا برای فوتبال کشور نسخه بپیچ/ یک سوزن به خودمان بزنیم، یک جوالدوز به دیگران!



به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه خبر ورزشی نوشت:

برنامه اخیر فوتبال برتر، تماما انتقاد به مدیران فوتبال بود. با وجود اینکه بسیاری از این انتقادات به حق مطرح شد اما بد نیست یک سوزن به خودمان بزنیم و بعد یک جوالدوز به دیگران!

مطابق انتظار اکثر دقایق برنامه فوتبال برتر به انتقاد از عملکرد تمام ارکان باشگاه استقلال اختصاص داشت، از بازیکن بگیرید تا مدیران مجموعه آبی.

با شکست سنگین مقابل النصر در مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا نیز این انتقادات بیراه نبود اما مساله ای که نادیده گرفته شد، نقش خود صدا و سیما در پدید آمدن این مشکلات برای باشگاه های ایرانی است.

محمد حسین میثاقی، در برنامه شب فوتبال برتر گفت: استقلال سه چهار بازیکن در حد نام این تیم دارد، این تیم باید بازیکنانش در حد تیم ملی باشند و بازیکن بزرگ می خواهد. بازیکنی که بتواند در این سطح بازی کند. حالا بماند که میثاقی زمان پنجره نقل و انتقالاتی می گفت بازیکن ۵۰ میلیاردی خریدن که هنر نیست، بروید بازیکنی بخرید که بتوانید او را تبدیل به ستاره کنید. از یک ناشناس ستاره بسازید!

اینکه چه اتفاقی افتاده نظر میثاقی طی چند ماه این اندازه تغییر داشته هم بماند اما به او توصیه می کنیم یک سوزن به خود بزند و بعد یک جوالدوز به دیگران.

وقتی از تریبون صدا و سیما به استقلال و پرسپولیس گفته می شود بازیکن بزرگ بخرند، آن هم بلافاصله پس از شکست از تیم های عربستانی، باید شرایط را هم مقایسه کرد. تیم های عربستانی ورزشگاه اختصاصی دارند، پول بلیت فروشی می گیرند، به چاه نفت وصل هستند و نکته قابل توجه صداسیما، حق پخش دارند!

همچنین در عربستان وقتی قرار است نام اسپانسر روی پیراهن تیم ها درج شود، آن اسپانسر برای تبلیغ دادن به تلویزیون های عربستان تحت فشار قرار نمی گیرد!

تلویزیون زمانی می تواند از تریبونش چنین توصیه ای به استقلال و پرسپولیس کند که خود سهم خود یعنی حق پخش را بدهد و آن زمان انتظار داشته باشد. صدا و سیما چه کمکی به باشگاه های فوتبال کرده که چنین انتظاراتی را مطرح می کند و همیشه هم طلبکار است؟

اگر میثاقی ناراحت نمی شود، دفعه بعد که خواست دکترین ارائه بدهد و از جذب بازیکن بزرگ حرف بزند؛ اول از مدیران تلویزیون بخواهد پول حق پخش را به استقلال و پرسپولیس بدهند که سرخابی ها چپ شان برای خرید بازیکنان مورد علاقه آقا محمد حسین عزیز پر باشد!

۲۷۳۰۲



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.