آشنایی با غذاهای ایرانی از شمال تا جنوب

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تهیه کننده«ترنج»  درباره این مجموعه مستند گفت: «ترنج» مجموعه‌ای ۱۲ قسمتی با موضوع فرهنگ و تاریخ خوراک در ایران است. در هر قسمت از این مجموعه سراغ یکی از موضوعات اصلی در حوزه خوراک می‌رویم و به انواع سنت‌های غذایی در کشورمان می‌پردازیم.  شکیبانیا افزود:  مثلا در یکی از قسمت‌ها سراغ گندم

کد خبر : 158572
تاریخ انتشار : جمعه ۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۲:۴۰
آشنایی با غذاهای ایرانی از شمال تا جنوب



به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تهیه کننده«ترنج»  درباره این مجموعه مستند گفت: «ترنج» مجموعه‌ای ۱۲ قسمتی با موضوع فرهنگ و تاریخ خوراک در ایران است. در هر قسمت از این مجموعه سراغ یکی از موضوعات اصلی در حوزه خوراک می‌رویم و به انواع سنت‌های غذایی در کشورمان می‌پردازیم. 

شکیبانیا افزود:  مثلا در یکی از قسمت‌ها سراغ گندم و نان که قوت غالب مردم کشورمان است می‌رویم و سنت‌های مختلف در تهیه آرد و نان در نقاط مختلف کشور را به تصویر می‌کشیم. هم‌چنین در قسمت دیگری درباره خرما که یکی از درخت‌های مهم در بخش‌های جنوبی کشورمان است صحبت می‌کنیم و آداب و رسوم مردم که از این درخت نشأت گرفته است را نمایش می‌دهیم. تنوع غذاهای دریایی در شمال و جنوب ایران، شیرینی‌ ها، نوشیدنی‌ها، شامل انواع شربت‌ها و چای‌ از دیگر موضوعاتی است که در این مجموعه به آنها پرداخته شده است. 

وی گفت: در یکی از قسمت‌ها به غذاهای فرنگی پرداختیم اما از جنبه ایرانیان به آنها ورود کرده‌ایم. در حقیقت نقش آن غذا در فرهنگ ایرانیان را مورد بررسی قرار دادیم. 

تهیه ‌کننده مستند «ترنج» با اشاره به اهمیت تولید این مستندها گفت: سنت‌های غذایی و خوراکی هر کشور یکی از بخش‌های مهم از فرهنگ آنجا محسوب می‌شود که با سیر تمدنی آن کشور آمیخته است. 

وی درباره روند تولید این مجموعه گفت: این مجموعه از نظر تولیدی بسیار مفصل بود و به ویژه زمانی که همه‌گیری کرونا به وجود آمد، کارمان سخت‌تر نیز شد و نتوانستیم برخی قسمت‌های برنامه را تکمیل کنیم. در تولید «ترنج» هم تحقیقات کتابخانه‌ای داشتیم، هم میدانی. برای مثال سراغ کتاب‌های دستور پخت قدیمی که عمدتا از زمان قاجاریه به جای مانده است، رفتیم. هم‌چنین گروه ما به بخش‌های مختلفی از کشورمان سفر کرده و سنت‌های غذایی در این مناطق را مورد بررسی قرار داده است. 

عوامل تولید این مستند عبارتند از: کارگردان: سام کلانتری، راوی، نویسنده و سرپرست پژوهش: نیوشا طبیبی، گروه پژوهش: ایمان پاکنهاد، نرگس جودکی، پریسا صهبا و نسرین جودکی، فیلمبردار: سیاوش مزروعی، تدوین: اوژن سیداشرفی، مدیر تولید: محسن مرادی، صدابردار: حمید غیاثی و آهنگساز: علی بوستان. 

مجموعه «ترنج» پنج‌شنبه‌ها ساعت ۲۲ از شبکه مستند پخش می‌شود و تکرار آن روز بعد ساعت ۱۰ و یکشنبه ها ساعت ۲۰ خواهد بود.

۵۸۵۸



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.