WHO اکیداً از استفاده از دو روش درمانی COVID توصیه نمی کند
لندن (رویترز) – دو درمان آنتیبادی COVID-19 دیگر توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه نمیشود، بر این اساس که Omicron و آخرین شاخههای آن احتمالاً آنها را منسوخ کردهاند. این دو روش درمانی – که برای کار با اتصال به پروتئین میخک SARS-CoV-2 برای خنثی کردن توانایی ویروس در آلوده کردن سلول ها طراحی شده
لندن (رویترز) – دو درمان آنتیبادی COVID-19 دیگر توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) توصیه نمیشود، بر این اساس که Omicron و آخرین شاخههای آن احتمالاً آنها را منسوخ کردهاند.
این دو روش درمانی – که برای کار با اتصال به پروتئین میخک SARS-CoV-2 برای خنثی کردن توانایی ویروس در آلوده کردن سلول ها طراحی شده اند – برخی از اولین داروهایی بودند که در اوایل همه گیری توسعه یافتند.
این ویروس از آن زمان تکامل یافته است و شواهد رو به افزایش از آزمایشهای آزمایشگاهی نشان میدهد که دو روش درمانی – sotrovimab و همچنین casirivimab-imdevimab – فعالیت بالینی محدودی در برابر آخرین تکرارهای ویروس دارند. در نتیجه، آنها نیز از نظر تنظیم کننده سلامت ایالات متحده از بین رفته اند.
روز پنجشنبه، کارشناسان سازمان جهانی بهداشت گفتند که بهعنوان بخشی از مجموعه توصیههایی که در https://www.bmj.com/content/ منتشر شدهاند، به شدت توصیه میکنند که از استفاده از این دو روش درمانی در بیماران مبتلا به کووید-19 خودداری کنند، و توصیههای مشروط قبلی که آنها را تأیید میکردند، معکوس کردند. 370/bmj.m3379 در مجله پزشکی بریتانیا.
GSK و شریک Vir Biotechnology sotrovimab – که میلیاردها فروش داشته است و در سال گذشته به یکی از فروشندگان برتر این داروساز بریتانیایی تبدیل شده است – در ماه آوریل توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) از بازار ایالات متحده خارج شد.
پنی وارد، استاد مدعو در پزشکی دارویی در کینگز کالج لندن، گفت: با توجه به اینکه ایالات متحده در اوایل فوریه شروع به زیر سوال بردن اثربخشی بالینی سوتروویماب علیه Omicron کرده بود، متوجه شدن WHO کمی دیر به دست میآید.
او گفت: اکنون WHO این توصیه را صادر کرده است، جالب است که ببینیم چند کشور دیگر با آن همسو هستند.
Regeneron و شریک Roche کوکتل آنتی بادی casirivimab-imdevimab نیز میلیاردها فروش داشته است و یکی از فروشندگان برتر این داروساز آمریکایی در سال گذشته بود.
در ماه ژانویه، FDA موضع خود را در مورد این درمان اصلاح کرد و استفاده از آن را به گروه کوچکتری از بیماران محدود کرد و دلیل آن کاهش قدرت آن در برابر نوع Omicron بود.
هر دو روش درمانی همچنان برای استفاده توسط تنظیم کننده داروهای اروپایی توصیه می شوند.
یکی دیگر از درمانهای COVID که در اوایل همهگیری پدیدار شد، رمدسیویر ضد ویروسی گیلاد بود. WHO توصیه مشروط خود را برای این دارو گسترش داد و توصیه کرد که می توان از آن در بیماران مبتلا به کووید شدید و همچنین بیماران غیر شدید کووید با بالاترین خطر بستری در بیمارستان استفاده کرد.
تعداد معدودی از درمانهای COVID موجود هستند که در مبارزه با ویروس مفید باقی میمانند، و برخی دیگر در حال توسعه هستند که انتظار میرود برای بیماران نیز مفید باشند.
(گزارش توسط ناتالی گروور در لندن؛ ویرایش توسط الین هاردکاسل)
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰