Hemlock woolly adelgid تشخیص در Fort Erie ، انتاریو را تایید کرد
5 اکتبر 2021 – اتاوا ، انتاریو آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) وجود قارچ پشمی (HWA) در فورت ایری ، انتاریو را تایید کرده است. این تشخیص خارج از مناطق تحت کنترل در حال حاضر برای قوزک پشمی آدلژید در استان است ، که شامل شهر نیاگارا آبشار و شهر واینفلیت است. به همه
5 اکتبر 2021 – اتاوا ، انتاریو
آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) وجود قارچ پشمی (HWA) در فورت ایری ، انتاریو را تایید کرده است. این تشخیص خارج از مناطق تحت کنترل در حال حاضر برای قوزک پشمی آدلژید در استان است ، که شامل شهر نیاگارا آبشار و شهر واینفلیت است.
به همه ساکنان ، مالکان زمین و صاحبان کلبه ها در شهرک فورت ایری توصیه می شود برای جلوگیری از گسترش بیشتر HWA ، مواد شوفاژ یا هر نوع هیزم را جابجا نکنند. یک فرمان وزیران برای محدود کردن حرکت همه مواد قزل آلا از قبیل نهالستان ، ریشه ها ، پیازها ، دانه ها و سایر قسمتهای گیاهان همراه با کنده ها ، شاخه ها و تراشه های چوب و همه گونه های هیزم ایجاد می شود. اگرچه آدلژید پشمالو تهدیدی برای سلامتی انسان ندارد ، اما برای درختان بوقلمون بسیار مخرب است.
CFIA به همکاری با شرکای فدرال ، استانی ، شهرداری و ذینفعان برای جلوگیری از گسترش این آفت ادامه می دهد.
به
لینک منبع : هوشمند نیوز
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا ، انتشار اخبار ، جناب پاتریشیا A. Hajdu ، عمومی ، کانادا ، کشاورزی ، گونه های مهاجم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰