Edogawa Ward در توکیو قصد دارد از فناوری متاورس برای کمک به افراد منزوی اجتماعی، که به عنوان “hikikomori” نیز شناخته می شود، استفاده کند تا دوباره با جامعه ادغام شوند. این بخش در سال جاری مجموعه ای از جلسات ترکیبی (مجازی و حضوری) را با هدف گردآوری مجدد افراد مبتلا به مشکلات انزوای اجتماعی
کد خبر : 322998
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۰
Edogawa Ward در توکیو قصد دارد از فناوری متاورس برای کمک به افراد منزوی اجتماعی، که به عنوان “hikikomori” نیز شناخته می شود، استفاده کند تا دوباره با جامعه ادغام شوند. این بخش در سال جاری مجموعه ای از جلسات ترکیبی (مجازی و حضوری) را با هدف گردآوری مجدد افراد مبتلا به مشکلات انزوای اجتماعی و کمک به آنها در روند ادغام مجدد ترتیب خواهد داد.
بخش Edogawa برای استفاده از Metaverse در فرآیندهای ادغام مجدد Hikikomori
Edogawa Ward، واقع در توکیو، اعلام کرد که مجموعه ای از جلسات متاورس را به عنوان بخشی از فرآیند ادغام مجدد برای منزوی های اجتماعی در این منطقه ارائه خواهد کرد. این جلسات به شکل ترکیبی برگزار میشود و افراد گوشهنشین اجتماعی فرصت حضور حضوری یا آنلاین را دارند و به پناهگاهی امن برای ملاقات و گفتگو در مورد مشکلات مشترک خود میپردازند.
شش مورد از این رویدادها در سال 2023 برگزار خواهد شد که توسط سازمان غیرانتفاعی Kazoku Hikikomori ژاپن با ظرفیت حداکثر 80 شرکت کننده، 50 نفر در پلت فرم متاورس و 30 نفر در مکان تعیین شده برگزار می شود. این جلسات در فضای متاورس طراحی شده توسط Kazoku Hikikomori برگزار می شود و کاربران از راه دور می توانند در صورت تمایل با استفاده از آواتارها از هویت خود محافظت کنند.
در مورد این ابتکار، یک افسر بخش توضیح داد:
ما می خواهیم جایی را ارائه دهیم که آنها فکر کنند “من می خواهم با دیگران آنجا باشم.”
مسئله هیکیکوموری
مشکل طرد اجتماعی (یا hikikomori) در ژاپن شرایطی است که بر برخی افراد تأثیر می گذارد، که خود را از جامعه منزوی می کنند و از هرگونه تعامل با دیگران خودداری می کنند. تخمین زده می شود که این وضعیت بیش از 1 میلیون ژاپنی را تحت تأثیر قرار دهد و کارشناسان این تعداد را بیشتر و نزدیک به 2 میلیون ژاپنی می دانند.
این وضعیت می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در خانواده این افراد شود که باید آنها را تامین کنند و باعث فشار اقتصادی شود. گنجاندن تکنیکهای مبتنی بر متاورس در برخورد با این پدیده ظاهراً میتواند به برخی از این افراد کمک کند تا حداقل به طور مجازی با همسالان خود تعامل داشته باشند.
بر اساس یک نظرسنجی در سال 2021، 9096 ساکن در ادوگاوا هیکیکوموری بودند. تاکشی سایتو، شهردار بخش ادوگاوا، در مورد دامنه این اقدام و اهمیت آن اظهار داشت:
ما فکر نمی کنیم همه چیز فقط به این دلیل حل شود که ما یک متاورس ارائه می دهیم. احتمالا برای برخی افراد مفید خواهد بود. ما کسانی را هدف قرار می دهیم که نمی توانند اتاق خود را ترک کنند و با افراد دیگر تعامل نداشته اند. ما می خواهیم به آنها کمک کنیم تا قدمی به جلو بردارند.
ابتکار دیگری از این دست، هدف قرار دادن غیبت از مدرسه در شهر تودا، در ماه اکتبر اعلام شد، همچنین با استفاده از فناوری متاورس به دانشآموزان اجازه میدهد در محوطههای مجازی پرسه بزنند و در نهایت برای شرکت در کلاسهای عادی آماده شوند.
نظر شما در مورد استفاده از فناوری متاورس برای کمک به حل مشکل انزوای اجتماعی چیست؟ ما را در بخش نظرات زیر بگویید.
سرجیو گوشنکو
سرجیو یک روزنامه نگار ارز دیجیتال مستقر در ونزوئلا است. او خود را دیر به بازی توصیف می کند و زمانی که افزایش قیمت در دسامبر 2017 اتفاق افتاد وارد حوزه رمزنگاری شد. او با داشتن سابقه مهندسی کامپیوتر، زندگی در ونزوئلا و تحت تاثیر قرار گرفتن از رونق ارزهای دیجیتال در سطح اجتماعی، دیدگاه متفاوتی را ارائه می دهد. در مورد موفقیت کریپتو و اینکه چگونه به افراد بدون بانک و محروم کمک می کند.
اعتبار تصویر: Shutterstock، Pixabay، Wiki Commons
سلب مسئولیت: این مقاله صرفا جهت اطلاع رسانی است. این یک پیشنهاد مستقیم یا درخواست یک پیشنهاد برای خرید یا فروش، یا توصیه یا تأیید هر محصول، خدمات یا شرکتی نیست. Bitcoin.com مشاوره سرمایه گذاری، مالیاتی، حقوقی یا حسابداری ارائه نمی دهد. نه شرکت و نه نویسنده به طور مستقیم یا غیرمستقیم مسئولیتی در قبال هرگونه آسیب یا ضرر ناشی از یا ادعای ناشی از استفاده یا اتکا به هر گونه محتوا، کالا یا خدمات ذکر شده در این مقاله ندارند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰