جنگ در افغانستان از زمان حمله ایالات متحده به این کشور در سال 2001 ، به منظور راندن طالبان از قدرت ، یک درگیری بسیار طولانی بوده است. پس از خروج آشفته ، اشغال ایالات متحده در افغانستان را با اشتباهاتی که در طول جنگ ویتنام انجام شده مقایسه می کنند. اکنون که نیروهای آمریکایی
کد خبر : 92271
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۰
جنگ در افغانستان از زمان حمله ایالات متحده به این کشور در سال 2001 ، به منظور راندن طالبان از قدرت ، یک درگیری بسیار طولانی بوده است. پس از خروج آشفته ، اشغال ایالات متحده در افغانستان را با اشتباهاتی که در طول جنگ ویتنام انجام شده مقایسه می کنند. اکنون که نیروهای آمریکایی کابل را به تعداد زیادی ترک کرده اند ، گزارش ها نشان می دهد که شعبه فدرال رزرو نیویورک 10 میلیارد دلار از دارایی های بانک مرکزی افغانستان را مصادره کرده است. علاوه بر این ، هفته گذشته دولت بایدن محموله های دلار را که به افغانستان می رفت متوقف کرد.
خروج “کثیف” آمریکا از افغانستان به جنگ مالی تبدیل می شود
جنگ افغانستان که ایالات متحده در آن شرکت کرده بود ، مایه شرمساری طولانی مدت سیاست خارجی برای بروکرات های آمریکایی بود که از حمله حمایت کردند. سال 2021 “سقوط کابلاین یک خروج آشفته بوده است و منتقدان مجتمع نظامی و صنعتی ایالات متحده جنگ افغانستان را با جنگ ویتنام مقایسه کرده اند. رئیس جمهور جو بایدن خطاب به مردم آمریکا توضیح داد که با وجود خروج “آشفته” ، “هیچ وقت زمان مناسبی برای خروج نیروهای آمریکایی وجود نداشت.”
با این حال ، از زمان خروج ، تعداد نیروهای آمریکایی که به افغانستان بازگردانده می شوند ، افزایش یافته است به 6000 افزایش یافتبه علاوه بر این ، ایالات متحده همچنان از جنگ مالی استفاده می کند زیرا دارایی های 10 میلیارد دلاری بانک مرکزی افغانستان در اختیار ایالات متحده و نیروهای متحد است. مطابق با گزارش ها، دارایی های بانک مرکزی افغانستان شامل 1.3 میلیارد دلار طلا و 361 میلیون دلار ارزهای بین المللی بود. افغان ها به این دارایی ها دسترسی صفر دارند زیرا دارایی ها در حال تصرف است برگزار شد در موسسات مالی مانند شعبه فدرال رزرو نیویورک (FRBNY).
شمش طلا و سکه های نقره ای به ارزش 160 میلیون دلار (یا بهتر بود بگوییم) در طاق بانک افغانستان در کاخ ریاست جمهوری نگهداری می شد.
FRBNY شمش های افغانی به ارزش 1.3 میلیارد دلار دارد که بیش از نیمی از ذخایر طلای بانک مرکزی افغانستان را تشکیل می دهد. آ بیانیه تلفیقی نشان می دهد که FRBNY تقریباً 6.1 میلیارد دلار از کل دارایی ها را در اختیار دارد. بانک مرکزی افغانستان به زودی این وجوه را دریافت نخواهد کرد ، زیرا دولت آمریکا معتقد است که این پول به دست نیروهای طالبان خواهد افتاد. علاوه بر این ، هفته گذشته دولت بایدن ارسال دلارهای آمریکایی به افغانستان را متوقف کرد تا وجوه خود را از اعضای طالبان دور نگه دارد.
فدرال رزرو نیویورک ، بانک های ایالات متحده و دولت بایدن برای جلوگیری از دسترسی به صندوق های افغان تلاش می کنند
منابع آگاه می گویند که ایالات متحده یک محاصره مالی در افغانستان ایجاد کرده است زیرا فدرال رزرو و دیگر موسسات مالی ایالات متحده “برای جلوگیری از” دسترسی به صندوق ها تلاش می کنند. به دلایلی ، دولت بایدن و نیروهای متحد از صمیم قلب معتقدند که دارایی های بانکی دولت افغانستان باید تحت کنترل و تحریم قرار گیرد. یک مقام دولت بایدن در مطبوعات اظهار داشت: “هر دارایی بانک مرکزی دولت افغانستان در ایالات متحده در اختیار طالبان قرار نخواهد گرفت.”
بانک مرکزی افغانیستان 10 میلیارد دلار در دارایی ها دارد ، اما اکثریت منابع مالی توسط رزرو فدرال در نیویورک -RTRS تأمین می شود.
نیروهای اضافی پس از خروج به اصطلاح از افغانستان و تحریم های اقتصادی نشان می دهد که ایالات متحده تمایلی به این راحتی از پلیس جهان ندارد. افغانستان به احتمال زیاد با سیستم مالی انحصار شده توسط سیستم بانکی مرکزی جهانی مشکلاتی خواهد داشت ، همانطور که بسیاری از دولت های ملی دیگر به دلیل نظرات بوروکراسی آمریکایی حذف شده اند. کشورهای ملی مانند کره شمالی ، ونزوئلا ، ترکیه ، ایران و اکنون افغانستان خشم سلاح های مالی و محرومیت اقتصادی را احساس خواهند کرد.
موضوع توقف تحویل دلار توسط دولت بایدن در هفته گذشته موضوعی پرطرفدار در تالار گفتگوی Reddit r/bitcoin با محوریت بیت کوین بود. بسیاری معتقدند اختراع ساتوشی ناکاموتو برای دور زدن نظرات برنامه ریزان مرکزی مالی و هوس های بوروکرات ها ایجاد شده است.
نظر شما در مورد اینکه فدرال رزرو ایالات متحده و دولت بایدن همچنان با سلاح های مالی به افغانستان حمله می کنند چیست؟ نظرات خود را در مورد این موضوع در قسمت نظرات زیر با ما در میان بگذارید.
برچسب ها در این داستان
10 میلیارد دلار دارایی ، بانک مرکزی افغانستان ، جنگ افغانستان ، نیروهای متفقین ، دولت بایدن ، بیت کوین ، صندوق های بدون مرز ، تحریم های اقتصادی ، فدرال رزرو ، جنگ مالی ، ایران ، جو بایدن ، فدرال رزرو نیویورک ، کره شمالی ، فدرال رزرو NY ، تحریم ها ، ساتوشی ناکاموتو ، طالبان ، ترکیه ، بانک های آمریکایی ، نیروهای آمریکایی ، ونزوئلا ، جنگ ویتنام ، جنگ در افغانستان
اعتبار تصویر: Shutterstock ، Pixabay ، Wiki Commons
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰