هر آنچه باید درباره استارتآپ (SUV) هلند بدانید!!
کشور هلند در شمال غربی اروپا قرار دارد و با دو کشور آلمان و بلژیک دارای مرز مشترک است. این کشور با هفده میلیون جمعیت، یکی از پرجمعیتترین کشورهای اروپایی محسوب میشود. کشور هلند با اقتصاد قوی خود، تورمی حدود سه درصد دارد که این امر باعث سرازیر شدن تعداد زیادی مهاجر برای دریافت اقامت
کشور هلند در شمال غربی اروپا قرار دارد و با دو کشور آلمان و بلژیک دارای مرز مشترک است. این کشور با هفده میلیون جمعیت، یکی از پرجمعیتترین کشورهای اروپایی محسوب میشود. کشور هلند با اقتصاد قوی خود، تورمی حدود سه درصد دارد که این امر باعث سرازیر شدن تعداد زیادی مهاجر برای دریافت اقامت دائم در این کشور شده است.
کشور هلند که بخش اصلی و اروپایی پادشاهی هلند است، استانداردهای بالا و با کیفیتی برای زندگی دارد. خوش برخورد بودن مردم هلند در کنار صمیمیت و خونگرمی آنها، آمار این کشور در مهاجرپذیری را بالا برده است. کشور هلند کوچک اما پر از فرصتهای تازه است.
دولت هلند همواره، راههای جدیدی برای جذب افراد متخصص و کارآفرین از سراسر جهان، ارائه و اجرا میکند.
در این مقاله با ما همراه شوید تا به معرفی یکی از راههای مهاجرت و دریافت اقامت دائم برای زندگی در این کشور بپردازیم.
استارتآپ هلند چیست؟
یکی از راههای مهاجرت به هلند، دریافت ویزا استارتآپ است که ما در این مقاله به معرفی و شرایط دریافت آن خواهیم پرداخت.
همانطور که گفته شد، دولت هلند با راهکارهایی از جمله اختصاص قانون مالیات 30درصد یا مجوز اقامت دائم توسط مشاغلی مثل استارتآپها، شرایط خوبی را برای متقاضیان و علاقهمندان به زندگی در این کشور، فراهم کرده است.
استارتآپها به عنوان شرکتهای نوپا و دانشبنیان، با استفاده از فناوریهای نوین و سرمایهگذاری کم، سود و اشتغال بالایی، ایجاد میکنند.
شرایط مورد نیاز مهاجرت به هلند از طریق استارتآپ
کشور هلند، مانند سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا، از صاحبان ایده و کارآفرینان سایر کشورها، برای افزایش بهرهوری، رشد در سطح جهانی و بالاتر بردن کیفیت زندگی، استقبال کرده و امتیازاتی از قبیل اقامت دائم برای زندگی در خاک خود و اعطای ویزای استارتآپ، برایشان فراهم آورده است.
کشور هلند از سال 2015، برای عقب نماندن از سایر کشورهایی که از طریق استارتآپها، به کارآفرینان اقامت دائم اعطا میکنند، به وسیله تصویب قوانین جدید، کارآفرینان را تشویق به راهاندازی کسب و کار در کشور خود کردند.
در این مقاله به بررسی شرایط و مدارک لازم برای دریافت ویزای استارتآپ هلند میپردازیم.
-
در گام اول باید ایده و طرح کارآفرین، مورد تأیید دولت هلند قرار گیرد و خلاقانه بودن آن به اثبات برسد. طرحهای تجاری برتر، امتیاز بالاتری در مرحله اول دریافت میکنند.
-
بعد از ارائه برنامه راهاندازی ایده، کارآفرینان باید حامی مالی برای ایده خود پیدا کنند.
-
بعد از مرحله مشخص شدن حامی مالی، میبایست دولت هلند را به اطمینان برسانید که طرح و ایده شما، برای کشور هلند سودآور بوده و کاملاً توجیه اقتصادی دارد.
-
گام آخر برای دریافت ویزای استارتآپ هلند این است که طرح شما با یک نام تجاری ثبت شده، معرفی گردد.
بعد از گذراندن تمامی مراحل بالا، شما میتوانید برای ویزای استارتآپ و اقامت دائم هلند، اقدامات لازم دیگر را انجام دهید. تا زمانی که طرح شما توسط یک مشاور هلندی حمایت و پشتیبانی شود، شما صاحب یک ویزای یک ساله به صورت موقت هستید.
یکی از مزایای ویزای استارتآپی هلند، نیاز نداشتن به یادگیری زبان هلندی است. البته بعد از چند سال باید در یک آزمون که مربوط به زبان هلندی است شرکت کنید و در آن نمره قبولی را کسب کنید.
مدارک مورد نیاز مهاجرت به هلند از طریق استارتآپ
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت از طریق استارتآپ شامل موارد ذیل است:
-
ارائه طرح تجاری و ایده نوین استارتآپ توسط کارآفرین متقاضی دریافت اقامت، انجام شود.
-
پاسپورت معتبر به همراه برگه عدم سوء پیشینه، از مدارک مهم جهت تحویل به سازمان مربوطه است.
-
یکی از مدارک مهم دیگر، ارائه بیمه سلامت است که باید این اطمینان را برای دولت هلند ایجاد کند که شما دارای سلامت جسمانی هستید و هیچگونه بیماری واگیرداری ندارید. یکی از آزمایشهای مهم برای این کشور، آزمایش سل (TB) است.
-
فرد متقاضی به عنوان سرمایهگذار باید گواهی تمکن مالی خود را ارائه دهد و بتواند تا 70 درصد هزینههای زندگی خودش را در کشور هلند فراهم کند.
-
یکی از مدارک مهم دیگر، مدرک تحصیلی دانشگاهی است که باید ترجمه شده و ضمیمه مدارک دیگر شود.
-
مدرک مهم دیگر رزومه و سابقه کار مفید متقاضی است که باید در قالب استاندارد و قابل قبول دولت هلند ارائه شود.
-
تمامی مدارک شناسایی و هویتی باید به یکی از زبانهای انگلیسی، فرانسوی، هلندی یا آلمانی ترجمه و سپس برای اطمینان یه نسخه هم برابر با اصل شود.
اخذ اقامت دائم و پاسپورت هلند از طریق ویزای استارتآپ
پس از اخذ ویزای استارتآپ هلند، ابتدا به شما اقامت موقت یک ساله داده میشود تا در این مدت زمان به راهاندازی استارتآپ خود بپردازید. پس از سپری شدن این مدت زمان، اگر استارتآپ به سوددهی رسیده و حمایتکننده مالی ایده شما، اعلام کند که طرحتان به اشتغالزایی رسیده و به میزان سود مورد نظر رسیده است، میتوانید ویزای خود را تمدید کرده و ویزای خود اشتغالی دریافت کنید. این ویزا تا سه سال قابل تمدید است و در صورت داشتن شرایط لازم دیگر، تابعیت دائم کشور هلند را به دست میآورید. میزان سود به دست آمده در مدت یک سال، حدوداً 1750 یورو تعیین شده است.
بیشترین زمان دریافت ویزای استارتآپ هلند، به تهیه طرح بیزینس پلن و دریافت تأییده اختصاص مییابد. البته که نوشتن یک طرح بیزینس پلن قدرتمند و قابل دفاع، حدوداً دو ماه زمان لازم دارد. بعد از نوشتن طرح، حدوداً یک الی سه ماه زمان لازم است تا برای ایده خود تأییده و اسپانسر جذب کنید. بنابراین مدت زمان لازم برای این فرآیند، جهت اخذ ویزا تا مهاجرت، شش تا نه ماه است.
مزایای ویزای استارتآپ هلند
کشور هلند هم همانند سایر کشورهای صادر کننده مجوز ویزای استارتآپ، به دنبال جذب متخصصین و نیروی کار حرفهای است. از این رو با اعطای تسهیلات، به این فرآیند کمک میکند.
از مزایای این ویزا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
-
دریافت اقامت یک ساله و اجازه کار در کشور هلند
-
دریافت حمایت و پشتیبان علمی و فکری برای راهاندازی طرح و ایده تجاری
-
دریافت مجوز حضور در استارتآپ دلتا (این استارتآپ یکی از اکوسیستمهای پر قدرت اروپا است.)
-
فراهم شدن بستری برای راهاندازی ایده تجاری شما، با کمترین میزان سرمایهگذاری
-
نرخ پایین مالیات برای ایدههای استارتآپی در کنار بهرههای بانکی اندک
-
دریافت امکاناتی برای تحصیل فرزندانتان در برترین مدارس
-
دریافت حمایتهای فرش نارنجی هلند (مسیر رشد استارتآپهای راهاندازی شده توسط مهاجران کارآفرین را مدیریت میکنند.)
-
امکان زندگی در کشوری با امنیت اجتماعی بالا
-
امکان بهرهمندی از سیستم درمانی و بهداشتی با کیفیت
-
امکان دریافت ویزا برای سایر اعضاء خانواده و فرزندان تا هجده سال
-
زندگی در کشوری با حفظ تمامی استانداردهای ممکن یک کشور اروپایی
چنانچه موفق به دریافت ویزای استارتآپ هلند نشدید، میتوانید ایده خود را در کشور دیگری پرزنت کنید. با ویرایش بیزینس پلن خود، مجدداً برای دریافت ویزای استارتآپ تلاش کنید.
در کنار مزایای گفته شده به چند مورد از معایب ویزای استارتآپ هلند مختصراً اشاره میکنیم:
-
پرهزینه بودن دریافت این ویزا
-
رقم بالای سرمایهگذاری نسبت به بقیه کشورهای صادر کننده این ویزا
-
هزینه بالای زندگی در کشور هلند (ماهیانه بین 1200 تا 1500 یورو)
-
هزینه بالای مهاجرت در مقایسه با دیگر کشورهای مهاجرپذیر
مجوز کار ویزای استارتآپ هلند
کارآفرین میتواند تا قبل از دریافت اقامت دائم کشور هلند، در بیزینس خود شاغل شود. همسر فرد کارآفرین هم به پشتوانه بیزینس همسرش، اجازه کار و شاغل شدن دارد.
اگر به عنوان کارآفرین ویزای کشور هلند را دریافت کردهاید، اجازه کارمند شدن ندارید و فقط به صورت فریلنسری میتوانید فعالیت داشته و درآمد کسب کنید؛ مگر اینکه نوع ویزای خود را تغییر دهید.
استانداردهای سرمایهگذاری در هلند و تأثیر آن در استارتآپها
کارآفرینان قبل از اقدام به سرمایهگذاری و راهاندازی استارتآپ در هلند، باید استاندارهای سرمایهگذاری در این کشور را مورد بررسی قرار دهند. این کار باعث میشود از نحوه دقیق برخورد دولت هلند با سرمایهگذاران خارجی مطلع شوند.
نرخ مصادره اموال در استارتآپ هلند در پایینترین سطح خود یعنی سطح یک قرار دارد. این عدد نشاندهنده این است که شما با خیالی راحت به سرمایهگذاری و استارتآپ خود میتوانید مشغول شوید.
شاخصهای اقتصادی تأثیرگذار بر استارتآپها
برای سرمایهگذاری مطمئن در هر کشور میبایست، برای حفظ سرمایه خود، به شاخصهای اقتصادی تأثیرگذار در آن کشور توجه نمود. ازآنجائیکه استارتآپ هلند، نوعی سرمایهگذاری در این کشور است، باید از شاخصهای به روز آن، مطلع شوید.
تولید ناخالص داخلی، مالیات و نرخ بهره بانکی از شاخصهای اقتصادی تأثیرگذاری هستند که هر کدام نشاندهنده تأثیرات جداگانهای بوده که در این مقاله به توضیح مختصری از آن میپردازیم:
-
تولید ناخالص داخلی: این شاخص نشاندهنده رشد اقتصادی کشور هلند است.
-
مالیات: این شاخص نشاندهنده عدم وابستگی درآمد کشور هلند به درآمد مالیاتی آن است.
-
بهره بانکی: این شاخص نشاندهنده مقابله تورم در مقابل کاهش ارزش پول است.
استارتآپهای سودمند هلند
چنانچه به دریافت ویزای استارتآپ هلند میاندیشید و قصد مهاجرت به این کشور را دارید، حتماً در مورد استارتآپهای موفق این کشور اطلاعات لازم را کسب کنید. ما در این قسمت از مقاله به معرفی چند استارتآپ موفق میپردازیم:
-
Fashiolista: این استارتآپ در سال 2010 ایجاد شد و هدفش تولد جامعهای الهام بخش در صنعت مد و لباس بود که این امکان را برای دنبال کنندههای خود فراهم کند تا یافتههای خود در زمینه مد و فشن برندهای مختلف را به اشتراک بگذارند.
-
Impraise: این استارتآپ، در واقع یک اپلیکیشن موبایلی است و این امکان را به مدیران میدهد تا عملکرد کارکنان را در سطح قابل قبولی ارزیابی کنند. در این استارتآپ بازخورد کیفی در کنار بازخورد کمّی کارکنان، به کارفرما ارائه میشود که این امر باعث بالا رفتن بهرهوری و افزایش سرعت کار کارمندان میشود.
-
Peerz: این استارتآپ به شما کمک میکند، علاوه بر ارزیابی آنلاین دانش خود، به دنبال شغل دلخواه و مناسب خود بگردید. این اپلیکیشن، بر اساس نظرات اطرافیان افراد، به ایجاد پروفایلی بیطرفانه، مثبت و سازنده از نقاط قوتشان کمک میکند.
-
Past Book: این استارتآپ، با ذخیره کردن پستهای اجتماعی شما، برایتان آلبوم عکس ایجاد میکند. در این اپلیکیشن ظرف مدت 60 ثانیه عکسهای مورد نظر خود را انتخاب کرده و آلبوم مدنظرتان را درست کرده و به صورت نسخه Pdf شده، توسط یک لینک خصوصی، آن را به اشتراک بگذارید.
-
Bloomon: این استارتآپ در سال 2014 با هدف پرورش گل و ارسال آن به صورت آنلاین، ایجاد گردید. با کمک این اپلیکیشن، در مدت زمان کوتاهی (36 ساعت)، سفارشات گل از هلند به بلژیک، آلمان، دانمارک و بریتانیا، ارسال میشود.
-
Bux: این استارتآپ در سال 2014 ایجاد شد که معامله با پول مجازی و پول واقعی را ترکیب کرده است. معاملات در این اپلیکیشن توسط پول دیجیتال انجام میشود.
در چند خط بخوانید …
در این مقاله به موضوع استارتآپ، شرایط و نحوه دریافت آن پرداختیم. در مورد ایده تجاری و نحوه اجرای بیزینس پلن مطالبی در اختیارتان گذاشیم.
در بخشی از این مقاله از دریافت اقامت دائم هلند، به واسطه استارتآپ و همچنین هزینههای لازم برای زندگی در این کشور کوچک، برایتان به اختصار سخن گفتیم.
به خاطر داشته باشید، در تقسیمبندی ششگانه مهاجرت، این نوع از مهاجرت جزء دستههای کار و سرمایهگذاری قرار میگیرد و میتواند افراد بسیاری را برای زندگی در کشور هلند، پذیرا شود.
به واسطه فهرست منتشر شده از سوی بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول، کشور هلند سیزدهمین کشور دنیا از نظر درآمد سرانه است که بیانگر این واقعیت است که کشور هلند یکی از آزادترین کشورها برای سرمایهگذاری و راهاندازی استارتآپ به شمار میرود.
در انتهای مقاله به معرفی مختصر، چند استارتآپ موفق در هلند اشاره کردیم. با هدف اینکه در تولد و راهاندازی یک استارتآپ موفق به شما خدمترسانی کنیم.
چنانچه شما کارآفرین با ایده تجاری پرقدرت هستید و قصد مهاجرت به کشوری، از طریق استارتآپ را دارید، به شما پیشنهاد میکنیم، با مطالعه این مقاله و بررسی شرایط دریافت ویزای استارتآپ هلند، برای اقامت دائم در این کشور برنامهریزی کنید.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰