سالم‌ترین غذاها برای افراد بالای ۵۰ سال

اگر شما در دهه ۵۰ سالگی هستید، حتما به رژیم غذایی خود توجه بیشتری داشته باشید و از این غذاهای غنی از مواد مغذی برای بهبود سلامت خود استفاده کنید: آبگوشت: مزایای مصرف روزانه آبگوشت استخوان ناشی از محتوای غنی از مواد مغذی مانند کلاژن، گلیسین، ژلاتین، گلوتامین، پرولین و آرژنین است. کلاژن برای پوست مفید

کد خبر : 88645
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۷:۳۰
سالم‌ترین غذاها برای افراد بالای ۵۰ سال



اگر شما در دهه ۵۰ سالگی هستید، حتما به رژیم غذایی خود توجه بیشتری داشته باشید و از این غذاهای غنی از مواد مغذی برای بهبود سلامت خود استفاده کنید:

آبگوشت: مزایای مصرف روزانه آبگوشت استخوان ناشی از محتوای غنی از مواد مغذی مانند کلاژن، گلیسین، ژلاتین، گلوتامین، پرولین و آرژنین است. کلاژن برای پوست مفید است، ژلاتین به استخوان‌ها کمک می‌کند تا بدون اصطکاک کار کنند، گلوتامین به عضله سازی کمک می‌کند و گلیسین به عنوان یک داروی ضدافسردگی عمل می‌کند و خلق و خو را بهبود می‌بخشند. آبگوشت استخوان برای اختلالات خواب مفید است.

تخم مرغ: یک فرم عالی از پروتئین حیوانی، همچنین حاوی تعدادی از مواد مغذی مهم دیگر است. به عنوان مثال، سفیده تخم مرغ حاوی ۶۰ درصد پروتئین حیوانی با کیفیت بالا است و زرده تخم مرغ حاوی بقیه مواد مغذی ضروری از جمله چربی‌های سالم، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هاست.

جگر: یکی از سالم‌ترین و طبیعی‌ترین غذاها که حاوی مواد مغذی است. این غذا دارای بیشترین چگالی ویتامین A نسبت به سایر مواد غذایی است. جگر سرشار از اسید فولیک، آهن، “ویتامین B” همچنین مس است. یک وعده برای رفع نیاز روزانه شما به همه این مواد کافی است. جگر در برابر بیماری‌های چشمی، آرتریت و حتی زوال عقل محافظت می‌کند.

گوشت گوسفند، مرغ، غذاهای دریایی: پروتئین‌های غذایی اجزای سازنده اصلی بدن ما هستند. پروتئین‌های حیوانی قابل هضم‌ترین شکل پروتئین هستند. گوشت مرغ سرشار از “ویتامین K۲” است و پوست مرغ حاوی کلاژن بوده که برای بدن مفید است. گوشت گوسفندی حاوی موادی است که به سوزاندن چربی بیشتر از جمله اسید استئاریک کمک می‌کند. غذاهای دریایی که جیوه کمی دارند نیز غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که دارای اثرات ضد التهابی هستند.

روغن کره: روغن گیاهی برای سلامتی، پوست و مو مفید است. چندین مطالعه نشان می‌دهد که روغن‌های گیاهی تصفیه نشده از جمله کلزا، بادام زمینی، سویا، خردل، کنجد، پنبه، نخل، ذرت و … دارای اثرات ضد التهابی هستند.

میوه‌های فصلی ارگانیک: قسمت‌هایی از گیاه که کمترین سمیت را دارند. گنجاندن میوه‌های فصلی در رژیم غذایی روزانه ما مزایای زیادی را برای بدن به همراه دارد. این منبع عالی از بسیاری از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها است.

۴۷۲۳۷



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.