وزیرخارجه عراق: ایران و عربستان در بغداد در حال مذاکره هستند

«فواد حسین» امروز (چهارشنبه) پس از دیدار دوجانبه با «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان در اسلام‌آباد با حضور در کنفرانس مطبوعاتی مشترک اهداف سفر خود به پاکستان و مباحث بررسی شده با مقامات پاکستانی را تببین کرد. وی با ابراز نگرانی از وضعیت افغانستان و تاکید بر بر آنچه که نقش مهم اسلام‌آباد

کد خبر : 88366
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۷
وزیرخارجه عراق: ایران و عربستان در بغداد در حال مذاکره هستند



«فواد حسین» امروز (چهارشنبه) پس از دیدار دوجانبه با «شاه محمود قریشی» وزیر امور خارجه پاکستان در اسلام‌آباد با حضور در کنفرانس مطبوعاتی مشترک اهداف سفر خود به پاکستان و مباحث بررسی شده با مقامات پاکستانی را تببین کرد.

وی با ابراز نگرانی از وضعیت افغانستان و تاکید بر بر آنچه که نقش مهم اسلام‌آباد برای کمک به پیشبرد روند صلح در این کشور همسایه خواند، افزود: راهکار سیاسی و مسالمت آمیز باید برای برون رفت بحران افغانستان به کار گرفته شود.

فواد حسین با اشاره به اهمیت مناسبات عراق با شرق و جنوب غرب آسیا از جمله پاکستان و هند، خواستار حل مسالمت آمیز مناقشه کشمیر میان این دو کشور همسایه شد.

وی در ادامه طی پاسخ به پرسش برخی خبرنگاران با اشاره به برنامه ریزی دولت عراق برای میزبانی از سران کشورهای منطقه، گفت: بغداد میزبان کنفرانس کشورهای همسایه عراق خواهد بود که دستور کار آن همکاری مشترک برای صلح و رفع سوء تفاهمات میان برخی کشورهای منطقه است.

وزیر امور خارجه عراق اظهار داشت: ما طی سال‌های اخیر شاهد تشدید تنش‌ها میان برخی کشورها هستیم که تاثیرات مستقیمی بر عراق نیز دارد ، بنابراین مصمم هستم تا با دعوت از سران کشورهای منطقه به کنفرانس بغداد به تنش زدایی و حل اختلافات کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه ایران و عربستان درحال مذاکره در بغداد درباره مسائل دوجانبه هستند، خواستار نقش آفرینی موثر این دو کشور برای کمک به حل مسئله یمن شد.

وزیر امور خارجه پاکستان نیز با استقبال از نقش بغداد برای کمک به تنش زدایی در منطقه، اظهار داشت: ما شاهد تلاش‌های دولت عراق برای کمک به رفع اختلافات میان دو کشور بزرگ و مهم اسلام و منطقه هستیم.

قریشی افزود: پاکستان امیدوار تا اختلافات میان کشورهای منطقه با تماس، تعامل و مذاکره حل و فصل شود.

311311



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.