چگونه می‌توان از ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب و غذا پیشگیری کرد؟

عفونت‌های منتقله از غذا عموما به دلیل باکتری‌ها، سموم باکتریایی، ویروس‌ها و انگل‌ها ایجاد می شوند. به گزارش ایسنا، بیماری‌های منتقله از غذا بیماری‌هایی هستند که از خوردن غذا و یا نوشیدنی‌های آلوده ناشی می‌شوند و برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب و غذا موارد زیر توصیه می‌شود: – شستن دست‌ها. قبل از تهیه غذا

کد خبر : 80494
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۰ - ۲:۴۲
چگونه می‌توان از ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب و غذا پیشگیری کرد؟



عفونت‌های منتقله از غذا عموما به دلیل باکتری‌ها، سموم باکتریایی، ویروس‌ها و انگل‌ها ایجاد می شوند.

به گزارش ایسنا، بیماری‌های منتقله از غذا بیماری‌هایی هستند که از خوردن غذا و یا نوشیدنی‌های آلوده ناشی می‌شوند و برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب و غذا موارد زیر توصیه می‌شود:

– شستن دست‌ها. قبل از تهیه غذا و یا هنگام سرو و مصرف غذا و پیش از خوراندن غذا به کودکان باید دست‌ها به دقت با آب و صابون شسته شوند و همچنین پس از هر بار اجابت مزاج لازم است دست‌ها به دقت با آب و صابون شسته شوند.

– استفاده از توالت‌های بهداشتی

– استفاده از آب سالم و بهداشتی

– سالم سازی صحیح سبزیجات بر اساس چهار مرحله از جمله پاکسازی گل و لای، انگل زدایی، گندزدایی و شستشو با آب سالم.

– عدم استفاده از آب‌های ناسالم جهت آشامیدن، شستشوی ظروف، میوه و سبزی و استحمام.

– استفاده از یخ‌های بهداشتی در زمان سفر و عدم استفاده از یخ های فله‌ایی که ممکن است از آب ناسالم تهیه شده باشد.

– مصرف غذاهای پخته شده در اسرع وقت و نگهداری غذای پخته شده در ظرف در بسته در داخل یخچال

– دور نگه داشتن ظروف و مواد غذایی از دسترس حشرات که برای اینکار لازم است موادغذایی در ظروف دربسته نگهداری شوند.

– شستن تخته‌ی برش مواد غذایی (تخته سبزی و گوشت) با آب سالم

– قرار ندادن بطری آب معدنی و نوشابه و … در حوضچه‌ها. باید به خاطر داشت که قرار دادن انواع نوشیدنی‌ها و میوه ها در حوضچه‌ها و برکه‌ها و …. جهت خنک کردن یا شستشو، موجب آلودگی بیشتر آنها و حتی ایجاد مسمومیت می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، بیشتر افراد هنگامی که برای تفریح به خارج از شهر می روند یا در هنگام سفر، درصورت پیدا نکردن آب سالم و بهداشتی و یا به منظور خنک کردن میوه‌هایی از قبیل هندوانه، خربزه و … و بطری‌های نوشیدنی، آنها را در آب‌های طبیعی که در نزدیکی خود می‌یابند قرار می‌دهند. درصورت آلودگی این آب‌ها به ویروس یا انگل و.. این آلودگی به میوه و بطری انتقال یافته و با مصرف آنها فرد بیمار می‌شود.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.