به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، «فرشید فرزانگان» در نشست خبری برگزاری نمایشگاه بینالمللی اکسپو ۲۰۲۰ در دبی، گفت: بر اساس برنامهریزی های انجام شده تا سال ۲۰۲۵ سطح روابط تجاری و اقتصادی ایران و امارات ابتدا به ۲۰ میلیارد دلار و بعد از گذشت پنج سال تا ۳۰ میلیارد دلار افزایش پیدا کند.
وی افزود: در جریان برگزاری نمایشگاه، رویکردهای آتی کشورها، آشنایی با اقوام و جاذبههای گردشگری، دستاوردهای علمی و صنایع خلاق، دستاوردهای تجاری و صنعتی و همچنین گسترش مبادلات تجاری و اقتصادی به نمایش گذاشته خواهد شد.
رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و امارات تاکید کرد: به نمایش گذاشتن دستاوردهای علمی، معرفی پتانسیلهای اقتصادی و تولیدی، اعزام هیاتهای تجاری، برگزاری نشستهای B۲B و بازارسازی برای محصولات از مهمترین اهداف حضور ایران در نمایشگاه اکسپو است.
وی به بیان اینکه می توان در این نمایشگاه واکسن کویید ۱۹ با عنوان کووبرکت را معرفی کرد، اظهار داشت: تمام تشکلهای صادراتی، اتاقهای بازرگانی و اتاقهای مشترک میتوانند محصولات خود را در قالب فیلم و محتوای چند رسانه ای با حضور محدود نمایندگان شرکتها معرفی کنند.
همچنین در این نشست حسن زمانی مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی تهران به بیان اینکه در جریان برگزاری شش ماهه نمایشگاه اکسپو دبی ۲۰۲۰، بین سه تا شش هزار پروژه برای جذب سرمایهگذاری خارجی معرفی خواهد شد، اظهار داشت: این نمایشگاه همزمان با تغییر دولت به عنوان بزرگترین پروژه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور برگزار میشود و دولت جدید میتواند از این فرصت نهایت استفاده را کند.
وی با بیان اینکه «پیوند اندیشهها» به عنوان شعار این نمایشگاه انتخاب شده است، افزود: برای اولین بار قرار است این اکسپو در منطقه خاورمیانه و آفریقا برگزار شود و حدود ۲۰۰ کشور در آن حضور خواهند داشت.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی تهران با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت امور اقتصاد و دارایی برنامه هایی را برای حضور در نمایشگاه تدوین کرده است، گفت: با توجه به ظرفیتهای صنایع پتروشیمی، مس، فولاد و معادن، امیدواریم بتوانیم بهترین استفاده را برای جذب سرمایهگذاری کنیم.
وی تعداد بازدید کننده این نمایشگاه را ۲۵ میلیون نفر اعلام و خاطرنشان کرد: بین ۷۰ تا ۷۵ درصد از بازدیدکنندگان افراد، خارجی هستند و این احتمال وجود دارد که به دلیل کاهش شیوع و کنترل بیماری کرونا بر این تعداد افزوده شود.
۲۲۳۲۲۳
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰