واکسن برکت بالای ۹۲ درصد ایمنی دارد/ تاکنون ثابت نشده کسی در اثر تزریق واکسن ایرانی فوت کرده باشد

[ad_1] حجت‌الاسلام درویشیان رییس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا نظارتی روی مراحل تولید و تحقیقات واکسن برکت وجود دارد، چون شنیده شده کارآیی این واکسن سی و هفت درصد است و اینکه بر اثر تزریق آن هم مواردی فوت کرده‌اند، اظهار کرد: موضوع واکسن از موضوعات مهم کشور است.

کد خبر : 70819
تاریخ انتشار : شنبه 26 ژوئن 2021 - 14:55
واکسن برکت بالای ۹۲ درصد ایمنی دارد/ تاکنون ثابت نشده کسی در اثر تزریق واکسن ایرانی فوت کرده باشد

[ad_1]

حجت‌الاسلام درویشیان رییس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا نظارتی روی مراحل تولید و تحقیقات واکسن برکت وجود دارد، چون شنیده شده کارآیی این واکسن سی و هفت درصد است و اینکه بر اثر تزریق آن هم مواردی فوت کرده‌اند، اظهار کرد: موضوع واکسن از موضوعات مهم کشور است. همکاران ما از نزدیک به طور روزانه اقدامات را رصد می‌کنند؛ چه در رابطه با صدور مجوزهای کمیته اخلاق و چه تست‌های بالینی در حال پیگیری هستیم. طبق بررسی همکاران ما واکسن برکت بالای ۹۲-۹۳ درصد ایمنی دارد و این موضوع مورد تایید کارشناسان است و مجوز لازم را هم از وزارت بهداشت و درمان دریافت کرده است.

وی ادامه داد: ممکن است برخی از عوارض نسبت به برخی از واکسن‌ها ایجاد شود اما اینکه ثابت شود فوت بر اثر تزریق واکسن بوده است، چنین موضوعی نداشته‌ایم.

۲۳۵۲۳۷

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.