دکتر قاسم جانبابایی در جلسه بررسی و ارتقای کیفیت مراقبتهای مادر و نوزاد در دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کلان منطقه ۴ آمایشی کشور در اهواز که امروز ( ۶ خردادماه) در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: ارزیابی بیمارستانها، زایشگاهها و بخش مراقبتهای ویژه نوزادان در کلان منطقه ۴ آمایشی کشور یک جلسه فنی محسوب میشود. هدف از برگزاری این جلسه، تحلیل سلامت مادران و مرگ و میر نوزادان و استفاده از تجربیات ملی است تا با ایجاد یک ارتباط دو سویه بتوان کیفیت مراقبتهای مادر باردار و نوزاد را ارتقا داد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی اهواز به عنوان یک دانشگاه قطب، از لحاظ پیگیریها و همکاری و همراهی با سایر دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی منطقه، نقش خود را به خوبی ایفا میکند که در نوع خود جای تقدیر و تشکر دارد.
معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: برگزاری جلسات مکرر، بررسی مرگ و میر مادران باردار و نوزادان از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است زیرا با شناسایی نقاط ضعف و قوت میتوان خدمات با کیفیت بیشتری به این گروه از افراد جامعه ارائه داد.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: مادران باردار پرخطر در ساعتهای اولیه مراجعه به بیمارستانها باید در بخش مراقبتهای ویژه مادران باردار بستری شده تا از خدمات درمانی مطلوبتری بهرهمند شوند.
جانبابایی خاطرنشان کرد: بحث مشاوره تلفنی (teleconsult) نیز از اهمیت بالایی برخوردار بوده که باید ساماندهی شود.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰