عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها طی دی ماه رشد کرد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، بر اساس نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی ۱۴۰۳ وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور جمعاً ۳۳٬۲۳۰ تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است. بر اساس نتایج این آمارگیری،

کد خبر : 563406
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۷
عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها طی دی ماه رشد کرد


به گزارش خبرنگار پایگاه خبری بازار سرمایه ایران(سنا)، بر اساس نتایج طرح آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی ۱۴۰۳ وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور جمعاً ۳۳٬۲۳۰ تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۸٬۵۹۸ تن، ۵۶ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۱٬۵۸۷ تن، بز و بزغاله با ۲٬۳۱۵ تن، و سایر انواع دام با ۷۳۰ تن، به‌ترتیب ۳۴٫۹ درصد، ۷ درصد و ۲٫۱ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه‌شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی ۱۴۰۳ با ماه مشابه سال ۱۴۰۲ نشان‌دهنده کاهش یک درصدی مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. مقدار تولید گوشت در دی ۱۴۰۳ نسبت به ماه مشابه سال ۱۴۰۲ برای گوسفند و بره ۲ درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۱۸ درصد و برای شتر و بچه‌شتر ۴۶ درصد کاهش، و برای بز و بزغاله ۲ درصد و برای گاو و گوساله ۲ درصد افزایش داشته است.

هم‌چنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد؛ مقدار عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی ۱۴۰۳ نسبت به ماه قبل (آذر) در حدود ۳ درصد افزایش داشته است.

بررسی نتایج حاصل از سایر طرح‌های آمارگیری در زیربخش دام نشان می‌دهد؛ بخشی از کشتار دام، به‌ویژه دام سبک، در خارج از کشتارگاه‌های رسمی انجام می‌شود، که آمار مربوط به این نوع کشتار در این طرح لحاظ نشده است.

عرضه گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها طی دی ماه رشد کرد

وزن گوشت قرمز عرضه‌شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در دی ۱۴۰۳ جمعاً ۳۳٬۲۳۰ تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.