نتانیاهو تهدید به از سرگیری جنگ کرد

به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایرنا نتانیاهو در مراسم دانش‌آموختگی شماری از افسران این رژیم گفت: “اسرائیل برای ازسرگیری جنگ به صورت فشرده در نوار غزه در هر زمانی آماده است و همه اسرای ما بدون استثنا آزاد خواهند شد.” نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه با تکرار آرزوی دست‌نیافتنی خود گفت: حماس

کد خبر : 562736
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۲۳
نتانیاهو تهدید به از سرگیری جنگ کرد



به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایرنا نتانیاهو در مراسم دانش‌آموختگی شماری از افسران این رژیم گفت: “اسرائیل برای ازسرگیری جنگ به صورت فشرده در نوار غزه در هر زمانی آماده است و همه اسرای ما بدون استثنا آزاد خواهند شد.”

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه با تکرار آرزوی دست‌نیافتنی خود گفت: حماس دیگر حاکم غزه نخواهد بود و این منطقه خلع سلاح و توان نظامی حماس نابود خواهد شد.

نتانیاهو افزود: پیروزی را می‎‌توان از طریق مذاکرات یا «روش‌های دیگر» به دست آورد.

یاوه‌سرایی نتانیاهو در حالی است که براساس نظرسنجی انجام شده در سرزمین‌های اشغالی، ۶۰ درصد صهیونیست‌ها مخالفت خودشان را با تلاش وی برای به شکست کشاندن توافق برای تبادل اسرا، آتش‌بس در غزه و از سرگیری جنگ در این منطقه اعلام کرده‌اند. در مقابل، ۲۵ درصد نیز موافق آغاز فوری و مجدد جنگ در این منطقه بوده‌اند.

۵۳ درصد پرسش‌شوندگان نیز از توافق فراگیر با مقاومت فلسطین برای آزادی همه اسرا در مقابل پایان یافتن جنگ در غزه و باقی ماندن حماس در حکومت بر نوار غزه حمایت و ۳۰ درصد نیز با آن مخالفت کرده‌اند. همچنین ۱۷ درصد به این سؤال پاسخی نداده‎‌اند.

ساکنان سرزمین‌های اشغالی همچنین به سؤالی درباره ضرورت حمله نظامی گسترده رژیم صهیونیستی به کرانه باختری پاسخ داده‌اند که براساس آن، حدود ۶۰ درصد موافق و ۲۵ درصد مخالف انجام این حمله بوده‌اند و ۱۵ درصد نیز از پاسخ به این سؤال خودداری کرده‌اند.

نتایج این نظرسنجی پس از آن منتشر می‌شود که دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسیران فلسطینی مرحله جدید، از توافق تا زمان اعطای تضمین مبنی بر آزادسازی اسیران صهیونیست بدون برگزاری «مراسم‌های تحریک‌آمیز» آزاد نمی‌شوند.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی است که حماس با برگزاری «مراسم تحریک آمیز و استفاده تبلیغاتی از اسیران» صهیونیست، توافق را نقض کرده است.

این در حالی است که شبکه تلویزیونی «کان» رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه اعلام کرد که قرار است این رژیم قبل از تبادل اجساد چهار اسیر خود در روز پنج‌شنبه، گروه جدیدی از اسرای فلسطینی را آزاد کند.

311311



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.