ولیالله خلیفه درگذشت/ خلیفه که بود؟
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایرنا، رییس اسبق کمیته داوران هیات فوتبال فارس روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا بیان کرد: زنده یاد خلیفه از داوران با سابقه و خوشنام فوتبال ایران بود که سال های زیادی در میادین مختلف فوتبال سوت زد. محمد علی تولایی ادامه داد: این داور ملی روز
![ولیالله خلیفه درگذشت/ خلیفه که بود؟ ولیالله خلیفه درگذشت/ خلیفه که بود؟](https://shmi.ir/wp-content/uploads/2025/02/1739371810_ولیالله-خلیفه-درگذشت-خلیفه-که-بود؟-300x190.jpg)
به گزارش هوشمند نیوز به نقل از ایرنا، رییس اسبق کمیته داوران هیات فوتبال فارس روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا بیان کرد: زنده یاد خلیفه از داوران با سابقه و خوشنام فوتبال ایران بود که سال های زیادی در میادین مختلف فوتبال سوت زد.
محمد علی تولایی ادامه داد: این داور ملی روز گذشته به دلیل ایست قلبی جان را به جان آفرین تسلیم و جامعه فوتبال فارس و کشور را در سوگ نشاند.
این پیشکسوت داوری اضافه کرد: در کارنامه این داور قضاوت در رقابت های فوتبال و همچنین ریاست کمیته داوران فوتبال فارس و نماینده فدراسیون در لیگ دسته یک دیده می شود و او سرهنگ بازنشسته نیروی هوایی بود.
بر اساس این گزارش پیکر این داور پیشکسوت فردا پنجشنبه ۲۵ بهمن ماه در شهرک سعدی شیراز تشییع و در آرامستان سعدی به خاک سپرده خواهد شد.
![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | ![]() + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
![]() مدیریت حرفه ای کافی شاپ | ![]() حقوقدان خبره | ![]() سرآشپز حرفه ای |
![]() | ![]() آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | ![]() |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰