بیوگرافی ایرج رزمجو، شاعر، ترانه سرا و ورزشکار معروف ایران
بیوگرافی ایرج رزمجو نمایانگر زندگی پربار و چندوجهی این هنرمند، ورزشکار و دانشآموخته ایرانی است. ایرج رزمجو متولد۲ دی ۱۳۱۶ در تهران است که در 2 اسفند 1393 در لس آنجلس از دنیا رفت. او با فعالیتهای برجستهای در عرصههای مختلف از جمله ترانهسرایی، شعر، و ورزش، نامی ماندگار از خود بهجا گذاشت. بررسی بیوگرافی
بیوگرافی ایرج رزمجو نمایانگر زندگی پربار و چندوجهی این هنرمند، ورزشکار و دانشآموخته ایرانی است. ایرج رزمجو متولد۲ دی ۱۳۱۶ در تهران است که در 2 اسفند 1393 در لس آنجلس از دنیا رفت. او با فعالیتهای برجستهای در عرصههای مختلف از جمله ترانهسرایی، شعر، و ورزش، نامی ماندگار از خود بهجا گذاشت.
بررسی بیوگرافی ایرج رزمجو نشان می دهد که او از قهرمانان پرش ارتفاع و دو ایران بهشمار میرفت، همزمان در زمینهٔ هنر و ادبیات نیز خوش درخشید و با سرودن ترانههای ماندگاری برای هنرمندان مطرح، جایگاه ویژهای در موسیقی ایران یافت. رزمجو، علاوه بر دستاوردهای ورزشی و هنری، تحصیلات عالی خود را در علوم ارتباطات و رفتار انسانی به پایان رساند و سالهای پایانی عمرش را در لسآنجلس سپری کرد.
نام: ایرج
نام خانوادگی: رزمجو
تاریخ تولد: 2 دی 1316
محل تولد: تهران
درگذشت: 2 اسفند 1393 در سن 77 سالگی
محل درگذشت: لس آنجلس، کالیفرنیا، ایالات متحده آمریکا
حرفه: شاعر، ترانه سرا، قهرمان سابق پرش ارتفاع
سال های فعالیت: 1348 تا 1393
تاهل: مجرد
همسر سابق: ژاله علو
بیوگرافی ایرج رزمجو
ایرج رزمجو (زادهٔ ۲ دی ۱۳۱۶ در تهران – درگذشتهٔ ۲ اسفند ۱۳۹۳ در لسآنجلس) یکی از چهرههای برجستهٔ فرهنگ و ورزش ایران بود. او بهعنوان ترانهسرا، شاعر، و قهرمان سابق پرش ارتفاع معروف است و زندگی خود را بهطور پیوسته در مسیرهای مختلفی از هنر، ورزش و تحصیلات سپری کرده است.
زندگی و تحصیلات
ایرج رزمجو در تهران متولد شد و تحصیلات خود را در زمینهٔ علوم ارتباطات از دانشگاه تهران به پایان رساند. سپس برای ادامهٔ تحصیل به رشتهٔ رفتار انسانی روی آورد و موفق به کسب مدرک فوقلیسانس و دکترا شد.
فعالیتهای ورزشی ایرج رزمجو
رزمجو در دهههای پیشین، یکی از قهرمانان ایران در رشتههای دو، پرش ارتفاع و پرش با نیزه است. او بهواسطهٔ تواناییهای ورزشی و موفقیتهایش در این عرصه، در میان علاقهمندان به ورزش نیز نامی آشناست.
فعالیتهای هنری
ایرج رزمجو یکی از چهرههای شناختهشده در عرصهٔ ترانهسرایی و شعر بود. او همکاریهای خود را با پرویز مقصدی و گروهی از هنرمندان جوان آن دوران، شامل داریوش، کیوان، اونیک و افشین، آغاز کرد. یکی از آثار معروف او ترانهٔ “دل دیوونه” بود که با صدای حمیرا خوانده شده است. همچنین، ترانههایی مانند “تلافی” برای داریوش و “یاد” برای هوشمند عقیلی از دیگر آثار برجستهٔ او هستند.
در سالهای بعد، رزمجو همکاریهای موفقی با صادق نوجوکی، آهنگساز نامدار ایرانی، داشت. تمامی ترانههای آلبوم خاطره ۲ که توسط هنرمندانی چون هایده، مهستی و حمیرا اجرا شد، از سرودههای او بودند. این آلبوم شامل ترانههایی مانند “دل دیوونه” با صدای حمیرا، “راوی” با صدای هایده، و “طعنه” با صدای مهستی بود.
ازدواج و همسر ایرج رزمجو
بر اساس بیوگرافی ایرج رزمجو، او در سالهای حضورش در ایران با ژاله علو، هنرپیشهٔ مطرح رادیو، سینما و تئاتر، ازدواج کرد. اما زندگی مشترک آن ها بهدلیل ناسازگاریهای شخصی دوام چندانی نداشت و پس از مدتی به جدایی انجامید. با این حال حاصل زندگی مشترک این دو، پسری به اسم شاهرخ رزمجوست.
بیوگرافی شاهرخ رزمجو
خلاصه ای از بیوگرافی ژاله علو
بیوگرافی ژاله علو، همسر ایرج رزمجو، بازتابدهندهٔ زندگی هنرمندی است که نقش برجستهای در سینما، تلویزیون و عرصهٔ دوبلهٔ ایران داشت. شوکت علو، مشهور به ژاله علو (زادهٔ ۱ فروردین ۱۳۰۶ – درگذشتهٔ ۳ دی ۱۴۰۳)، از پیشکسوتان هنر بازیگری و گویندگی بود و با صدای ماندگار و اجراهای تاثیرگذار خود، جایگاه ویژهای در تاریخ هنر ایران بهدست آورد.
یکی از ماندگارترین نقشآفرینیهای او، ایفای نقش «خاله لیلا» در سریال محبوب “روزی روزگاری” (۱۳۷۰–۱۳۷۱) بود که در یادها مانده است. ژاله علو در هشتمین همایش چهرههای ماندگار در سال ۱۳۸۹ نیز مورد تقدیر قرار گرفت. این بانوی هنرمند در ۳ دی ۱۴۰۳ در سن ۹۷ سالگی در تهران درگذشت و میراث هنری ارزشمندی از خود بهجای گذاشت.
بیوگرافی ژاله علو را به طور کامل در خبرنامه بخوانید.
سالهای پایانی و درگذشت ایرج رزمجو
رزمجو سالهای پایانی عمر خود را در لسآنجلس سپری کرد. او در اسفند ۱۳۹۳ و در سن ۷۸ سالگی، پس از مبارزهای طولانی با بیماری سرطان ریه، در بیمارستانی در این شهر درگذشت. مراسم یادبود او با حضور شخصیتهای برجستهای همچون حسن رهنوردی، فرامرز آصف، و صادق نوجوکی برگزار شد که با سخنانی در گرامیداشت او همراه بود.
آثار هنری ایرج رزمجو
ایرج رزمجو با کارنامهای درخشان در هنر و ورزش، همواره در یاد علاقهمندانش باقی خواهد ماند. آثار ماندگار او در موسیقی و خاطرات درخشانش در ورزش، گواهی بر زندگی پربار و تأثیرگذار او هستند. فهرست کامل ترانه های او را در این بخش بخوانید.
مهمون – شُهره
امید – حمیرا
دل دیوونه – حمیرا
حسود – مرجان
طعنه – مهستی
مونس – مهستی
عروسک – هایده
راوی – هایده
لجبازی زمونه – هایده
تنگ غروب – داریوش
گذشتههای دور – داریوش
چی میشه گفت – داریوش
تلافی – داریوش
حسود – داریوش
ندیم – داریوش
روزگار نامهربون – داریوش
نشانی از تو میبینم – داریوش
غریبه – حسن شماعیزاده
نگار خوشادا – صادق نوجوکی
عشق اول – صادق نوجوکی
خیمهشببازی – صادق نوجوکی
یاد – هوشمند عقیلی
آشتی – ناهید
دل من – حسن خیاطباشی
میمیرم / انتظار / مهمون – شهرام صولتی
دیشب – فرامرز آصف
درویش – فرامرز آصف
گل سرخ – فرامرز آصف
رعنا – فرامرز آصف
شب شب من – فرامرز آصف
دلم اونجاست – فرامرز آصف
مهمون – مرتضی پاشایی
میترسم – افشین
فرشته آسمونی / من و دل / جشن محبت – اَفضَل
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰