طرز تهیه ساندویچ مرغ ریش ریش (یه ساندویچ مقوی و خوشمزه)

ساندویچ مرغ ریش ریش یکی از گزینه‌های سریع، خوشمزه و پرطرفدار برای کسانی است که به دنبال یک وعده سبک و در عین حال مقوی هستند. این ساندویچ، با مرغ پخته شده و ریش‌ریش شده به همراه ترکیبی از مواد خوشمزه تهیه می‌شود که می‌توانید با مواد مختلف، طعم آن را به دلخواه خود تغییر

کد خبر : 494157
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰
طرز تهیه ساندویچ مرغ ریش ریش (یه ساندویچ مقوی و خوشمزه)


ساندویچ مرغ ریش ریش یکی از گزینه‌های سریع، خوشمزه و پرطرفدار برای کسانی است که به دنبال یک وعده سبک و در عین حال مقوی هستند. این ساندویچ، با مرغ پخته شده و ریش‌ریش شده به همراه ترکیبی از مواد خوشمزه تهیه می‌شود که می‌توانید با مواد مختلف، طعم آن را به دلخواه خود تغییر دهید. حالا بریم سراغ طرز تهیه این ساندویچ خوشمزه!

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ ریش ریش

برای تهیه این ساندویچ ساده و خوشمزه، ابتدا باید مواد لازم رو آماده کنید:

  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • سیر: ۲ حبه
  • فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
  • سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم
  • نان باگت یا نان ساندویچی: به تعداد دلخواه
  • خیارشور، کاهو و گوجه: برای سرو
  • پنیر ورقه‌ای یا پنیر پیتزا: به دلخواه

طرز تهیه ساندویچ مرغ ریش ریش

مراحل تهیه به این صورت  است:

مرحله اول: پختن مرغ

ابتدا سینه‌های مرغ رو توی یه قابلمه بریزید. یک پیاز بزرگ رو به چهار قسمت برش بدین و به همراه دو حبه سیر داخل قابلمه بندازین. حالا مقداری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید. همه مواد رو با مقدار کافی آب بجوشونید تا سینه‌های مرغ کامل بپزن. حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طول می‌کشه تا مرغ کاملاً بپزه.

مرحله دوم: ریش‌ریش کردن مرغ

وقتی سینه‌های مرغ پخت و خنک شد، اون‌ها رو با دست یا چنگال ریش‌ریش کنید. این مرحله خیلی مهمه چون مرغ‌ها باید کاملاً ریز و یک‌دست بشن تا ساندویچ لطیف و خوشمزه‌ای داشته باشیم.

مرحله سوم: آماده کردن فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای رو به صورت نوارهای نازک خرد کنید. بعد یه تابه رو روی حرارت بذارید و فلفل دلمه‌ای‌ها رو با کمی روغن تفت بدید تا نرم بشن. این مرحله باعث می‌شه فلفل دلمه‌ای عطر و طعم خوبی به ساندویچ بده.

مرحله چهارم: ترکیب مواد

حالا وقتشه که مرغ ریش‌ریش شده رو به فلفل دلمه‌ای‌های تفت‌داده‌شده اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل بزنید و اگر دوست دارید طعم تندتری داشته باشه، می‌تونید کمی پودر فلفل قرمز هم به مواد اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید تا همه چیز با هم ترکیب بشه.

مرحله پنجم: اضافه کردن سس‌ها

بعد از ترکیب مواد اصلی، ۳ قاشق سس مایونز و ۱ قاشق سس خردل رو به مخلوط مرغ اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید تا کاملاً مزه‌دار بشن. اگر دوست دارید ساندویچ سبک‌تری داشته باشین، می‌تونید مقدار سس رو کم کنید یا از سس‌های رژیمی استفاده کنید.

مرحله ششم: آماده کردن نان ساندویچ

نان باگت یا ساندویچی رو از وسط برش بزنید و داخلش رو کمی خالی کنید تا جای بیشتری برای مواد داشته باشه. حالا از مخلوط مرغ ریش‌ریش شده و فلفل دلمه‌ای داخل نان بریزید.

مرحله هفتم: اضافه کردن سبزیجات و پنیر

در این مرحله می‌تونید خیارشور، کاهو و گوجه رو به ساندویچ اضافه کنید. اگر دوست دارید، مقداری پنیر ورقه‌ای یا پنیر پیتزا روی مرغ‌ها بذارید و ساندویچ رو داخل فر یا ساندویچ‌ساز قرار بدین تا پنیر آب بشه و نان‌ها ترد بشن.

مرحله نهایی: سرو ساندویچ مرغ ریش ریش

بعد از آماده شدن ساندویچ، اون رو از فر یا ساندویچ‌ساز بیرون بیارین و داغ داغ سرو کنید. این ساندویچ خوشمزه رو می‌تونید همراه با سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا سالاد سرو کنید تا یه وعده غذایی کامل داشته باشید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.