طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر (این دستور پخت رو امتحان کن)
کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که اصالت آن به شهر تبریز بازمیگردد. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخکرده، برنج، لپه، سبزیجات معطر و تخممرغ تهیه میشود و با چاشنیهای خوشطعم ایرانی طعمی منحصر به فرد دارد. در ادامه، طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر را به شما آموزش
کد خبر : 491497
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۸:۵۸
کوفته تبریزی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که اصالت آن به شهر تبریز بازمیگردد. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخکرده، برنج، لپه، سبزیجات معطر و تخممرغ تهیه میشود و با چاشنیهای خوشطعم ایرانی طعمی منحصر به فرد دارد. در ادامه، طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای کوفته تبریزی برای ۴ نفر
- گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
- برنج: ۱/۲ پیمانه
- لپه: ۱/۲ پیمانه
- سبزیجات معطر (تره، جعفری، گشنیز و مرزه): ۱/۲ پیمانه
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- تخممرغ: ۱ عدد
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- آلو بخارا: ۸ تا ۱۰ عدد
- گردو: ۴ عدد
- تخممرغ آبپز: ۲ عدد
- رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق چایخوری
- آب: ۲ تا ۳ لیوان
طرز تهیه کوفته تبریزی برای ۴ نفر
1. آمادهسازی مواد اولیه
- لپه و برنج را بپزید: لپه و برنج را جداگانه در آب بجوشانید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکشی کرده و کنار بگذارید.
- پیاز را خرد کنید: یکی از پیازها را رنده کرده و دیگری را به صورت خلالی خرد کنید.
- سبزیجات را خرد کنید: سبزیجات معطر را شسته و خرد کنید.
2. تهیه مایه کوفته
- مخلوط کردن گوشت و مواد: گوشت چرخکرده، لپه، برنج، سبزیجات خرد شده، پیاز رندهشده، تخممرغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ بریزید.
- ورز دادن: مواد را با دست خوب ورز دهید تا کاملاً به خورد هم بروند و مایهای یکدست و چسبناک حاصل شود.
3. شکل دادن به کوفتهها
- درست کردن کوفته: از مایه گوشت مقداری بردارید و به اندازه یک پرتقال کوچک در دستتان شکل دهید. وسط آن را باز کرده و یک عدد آلو بخارا، یک تکه گردو و یک تکه تخممرغ آبپز را قرار دهید. سپس کوفته را مجدداً ببندید و با دست گرد کنید.
- همه کوفتهها را به همین شکل درست کنید: این مرحله را تکرار کنید تا تمام مواد به کوفته تبدیل شوند.
4. آماده کردن سس کوفته
- تفت دادن پیاز: پیاز خلالی را در یک قابلمه بزرگ با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
- اضافه کردن رب گوجهفرنگی: رب گوجهفرنگی را به پیاز اضافه کرده و با آن تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
- افزودن آب و نعناع خشک: ۲ تا ۳ لیوان آب و نعناع خشک را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید سس به جوش آید.
5. پخت کوفتهها
- افزودن کوفتهها به سس: کوفتهها را به آرامی در قابلمه بچینید. باید مراقب باشید که کوفتهها نشکنند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید کوفتهها به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه به آرامی بپزند.
- نکته: در حین پخت، قابلمه را تکان ندهید و کوفتهها را جا به جا نکنید تا از شکستن آنها جلوگیری شود.
6. سرو کوفته تبریزی
- کوفتهها را سرو کنید: بعد از اتمام پخت، کوفتهها را با احتیاط در ظرف سرو قرار دهید و سس را روی آنها بریزید.
- تزئین: میتوانید کوفتهها را با کمی نعناع خشک و گردو تزئین کنید و همراه با نان تازه و سبزیخوردن سرو کنید.
نکات مهم در تهیه کوفته تبریزی
- استفاده از لپه و برنج پخته شده: حتماً لپه و برنج را قبل از اضافه کردن به مایه کوفته بپزید تا کوفتهها نرم و خوشمزه شوند.
- ورز دادن کافی: مایه کوفته باید به خوبی ورز داده شود تا کوفتهها هنگام پخت باز نشوند.
- پخت کوفتهها روی حرارت ملایم: کوفتهها باید به آرامی و روی حرارت کم پخته شوند تا به خوبی مغزپخت شوند.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰