روحی که «عود» به جان گردشگری جزیره قشم می‌بخشد

نخستین جشنواره ملی عودنوازی قشم شامگاه گذشته (۱۸ اسفندماه) به ایستگاه آخر خود رسید و در حاشیه آن مدیرعامل منطقه آزاد قشم از امیدواری خود برای تداوم برگزاری جشنواره گفت. به گزارش ایسنا، عادل پیغامی (مدیرعامل منطقه آزاد قشم) در حضور خبرنگاران درباره هدف از برگزاری جشنواره ملی عودنوازی قشم و آینده آتی آن گفت:

کد خبر : 473564
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۱
روحی که «عود» به جان گردشگری جزیره قشم می‌بخشد


نخستین جشنواره ملی عودنوازی قشم شامگاه گذشته (۱۸ اسفندماه) به ایستگاه آخر خود رسید و در حاشیه آن مدیرعامل منطقه آزاد قشم از امیدواری خود برای تداوم برگزاری جشنواره گفت.

به گزارش ایسنا، عادل پیغامی (مدیرعامل منطقه آزاد قشم) در حضور خبرنگاران درباره هدف از برگزاری جشنواره ملی عودنوازی قشم و آینده آتی آن گفت: در جزیره زیبا و جهانی قشم امتدادی تاریخی، هویتی و تمدنی دارد که می‌توان بیش از ۱۵۰۰ سال تمدن آن را بازیابی کرد. در این هزار و چند صد سال جزیره‌ قشم جزو محدوده کانون‌های ارتباطات فرهنگی منطقه غرب آسیا از سمت اسکاندیناوی تا شرق دور است. درحقیقت کانون هویت و تمدن تاریخی ایران در خلیج فارس در جزیره قشم است. 

او ادامه داد: وقتی که عناصر فرهنگی و تمدنی جنوب ایران را کنار هم می‌گذاریم، مکتب هنری خلیج فارس تداعی می‌شود که در همه عناصر، مولفه‌ها و عرصه‌های هنری این روزها می‌توانیم آن را شاهد باشیم. یکی از آن عرصه‌ها و مهم‌ترینش که همیشه قلب و جان مردم جنوب بوده، موسیقی است و در موسیقی هم «عود» یکی از سازهای اثبات این عرصه و مرز و بوم در ایران و حوزه خلیج فارس است.

پیغامی ادامه داد: در نهایت استعداد افراد مسن، جوانان و نوجوانان تک تک روستاهای قشم، اساتید موسیقی جزیره، کارگاه‌های عودسازی عودی که با زندگی روزمره مردم قشم در جشن‌ها و مراسم آنها عجین است، ما را بنا داشت که بعد از سالیان باتوجه به کمبود و نقصی که حس می‌کردیم، جشنواره ملی عود نوازی را ترتیب دهیم‌. این جشنواره مجموعه‌ای از استعدادیابی، رقابت، آموزش و حضور اساتید به نام و صاحب سبک کشورمان است که برای جزیره جهانی و زیبای قشم، فرصتی بسیار بی‌نظیر برای حضور اساتید شکل گرفتن تعامل و گفتگو بین جوانان قشم بود.

او تصریح کرد: امیدواریم که این جشنواره ادامه داشته باشد، بتواند ابعاد بین‌المللی خودش را پیدا کند و مجموعه‌ها و استعدادهای دیگر را کنار هم جمع کند تا به نوعی مکتب هنری خلیج فارس در قشم را بیش از پیش رونق دهیم. این آغاز است و پایان نیست. علاقه‌مندیم تا ماه به ماه رویدادهای متناسب و مرتبط را ادامه دهیم و سال آینده جشنواره را قوی‌تر برگزار کنیم. به هر حال من خواهان ادامه جشنواره هستم و عملی سازی این رویداد را تکلیف و ماموریت خودم در سازمان منطقه آزاد قشم در بخش فرهنگی می‌دانم، البته که باید برای ادامه جشنواره یک همت همگانی صورت بگیرد. 

پیغامی افزود: درحقیقت اصل مطالبه باید از مردم، اساتید موسیقی و هنرمندان باشد و ما فقط خادم و کمک کار این اتفاق باشیم. 

او همچنین درباره تاثیر برگزاری جشنواره موسیقی عود در گردشگری جزبره قشم گفت: یکی از عرصه‌های فعالیت، نشاط و پویایی جزیره گردشگری است. در قشم چندین برابر نقاط بسیاری از کشور گردشگر داریم به گونه‌ای که شاید در کل کشور به این لحاظ رتبه سوم یا چهارم را داشته باشد. در اینجا ۱۶ نوع گردشگری داریم که یکی از آنها موسیقی است. معتقد هستیم که وقتی گردشگران در این جزیره حضور پیدا می‌کنند باید از فرهنگ و هنر آن استفاده کنند؛ برای همین موسیقی این جشنواره به نوعی برای ما یک محمل است تا بسیاری از اقدامات و گردشگری‌های دیگر را با موسیقی عود روح بیشتری به آنها ببخشیم‌.

انتهای پیام 



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.