اگر امروز ظهر نمی دانید چی درست کنید و حتی حوصله خرید نان هم ندارید، پس این اسنک ساده، خوشمزه و متفاوت را درست کنید. با تهیه نان سیب زمینی شما علاوه بر خوردن یک غذای خوشمزه لزومی ندارد که به خرید نان بروید. صف نانوایی واقعا خسته کننده است، پس برای ناهار امروز پنجشنبه طرز تهیه نان سیب زمینی را امتحان کنید! مطمئنا خوش تان می آید.
مواد لازم:
مایه خمیر خشک 6 گرم
شکر 10 گرم
آب ولرم 150 میلی لیتر
آرد سفید 450 گرم
نمک 10 گرم
روغن زیتون 45 میلی لیتر
سیب زمینی 700 گرم
هویج 100 گرم
پیازچه به مقدار لازم
کره یک قاشق
فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه نان سیب زمینی
- برای تهیه نان سیب زمینی ابتدا، خمیر مایه، شکر و آب را با هم مخلوط کنید. سپس آرد و نمک را الک کنید و به مخلوط خمیرمایه و شکر اضافه کنید.
- حالا به آن شیر اضافه کنید و هم بزنید. بعد روی خمیر روغن بریزید و خوب ورز دهید تا خمیر لطیف و یکدست شود. درب ظرف را ببندهید صبر کنید تا خمیر استراحت کند.
- در این مرحله سیب زمینی ها را خرد کنید، درون قابلمه بریزید. هویج را نیز از وسط نصف کنید و روی سیب زمینی قرار دهید. بعد یک قاشق نمک روی آن بریزید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا کامل بپزند.
- تا پختن سیب زمینی و هویج، پیازچه ها را خرد کنید.
- حالا سراغ سیب زمینی ها بروید. وقتی از پخت آن ها مطمئن شدید، درون یک ظرف بریزید، روی آن کمی نمک بپاشید، کره کنید و له کنید تا همه سیب زمینی ها پوره شوند.
- حالا هویج آبپز شده را رنده کنید و روی سیب زمینی های له شده بریزید. پیازچه و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید.
- در این قسمت مواد را به اندازه توپ های نسبتا کوچک به 10 قسمت تقسیم کنید.
- بعد خمیر را از ظرف خارج کنید، روی میز کار کمی آرد بپاشید و دوباره خمیر را کمی ورز دهید. سپس آن را به 10 قسمت تقسیم کنید و دوباره به اندازه توپ های کوچک گرد کنید و بگذارید کمی استراحت کند.
- در این مرحله خمیر ها را با وردنه باز کنید و میان آن یک توپ سیب زمینی قرار دهید و دوباره خمیر را به حالت گرد دربیاورید و با وردنه باز هم آن را کمی پهن کنید.
- با همه 10 چونه خمیر این کار را انجام دهید.
- در نهایت یک تاپه روی حرارت قرار دهید، کف آن را با روغن چرب کنید، سپس یکی از نان سیب زمینی ها را درون آن قرار دهید و درب ظرف را بگذارید تا یک طرف کامل طلایی شود. فراموش نکنید قبل از برعکس کردن مقداری روغن روی سطح خمیر بمالید و نان را برعکس بکنید تا روی دیگر نیز طلایی شود.
- وقتی همه نان سیب زمینی ها آماده شد، روی آن ها را با کمی روغن چرب کنید تا نرم بماند. نان سیب زمینی شما آماده است. با هر نوع سس که دوست دارید، سرو کنید. نوش جان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰