در همین خصوص فریبا کوهدانی، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران به خبرآنلاین میگوید: «در کنار همه ویژگیهای مثبت، مشکل عمدهای که در مصرف غذاهایی دریایی میتواند متوجه سلامت ما باشد، دریافت فلزات سنگین است. در این منبع غذایی فلزاتی مثل سرب و جیوه وجود دارند که ممکن است مشکلاتی برای سلامتی به وجود بیاورند. البته مصرف هفتهای دو بار ماهی مشکلی به وجود نمیآورد. بنابر این لازم است در مصرف همه مواد غذایی از جمله ماهیها تعادل داشته باشیم.»
همچنین نوع تهیه ماهیها هم در تاثیرات آن در سلامتی نقش دارد، استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این رابطه میگوید: «ما ماهی را معمولا سرخ میکنیم که این هم برای سلامت خوب نیست و ممکن است همراه این ماده بسیار خوب و مفید مواد غذایی مضری هم وارد بدنمان کند. به همین دلیل باید در مصرف ماهی از شیوههای دیگر آشپزی هم استفاده کنیم.»
جزئیات بیشتر این مطلب را اینجا بخوانید.
4747
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰