اگر روز جمعه ای هوس یک کیک سیب و دارچین کاراملی و خوشمزه کرده اید اما حوصله ندارید از بیرون خریداری کنید، چرا خودتان تنها در 15 دقیقه آن را نمی پزید؟ طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر خیلی ساده است و تنها در 15 دقیقه آماده می شود. به شرطی که به روش زیر عمل کنید!
مواد لازم:
سیب 1 عدد
آرد نصف لیوان
شکر 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
شیر 5 قاشق غذاخوری
وانیل 1 چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک دوم قاشق مرباخوری
برای کارامل شکر 3 قاشق غذاخوری
کره 30 گرم
طرز تهیه کیک سیب و دارچین بدون فر
- ابتدا تخم مرغ را با شکر و وانیل هم بزنید تا به طور کامل یکدست شوند. بعد شیر و روغن مایع را به آن اضافه کنید.
- حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید.
- در این مرحله یک تابه روی حرارت قرار دهید و درون آن شکر بریزید، حرارت زیر تابه را ملایم کنید و بدون هم زدن صبر کنید تا شکر آب شود.
- سپس 30 گرم کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- وقتی شکر و کره با هم مخلوط شدند، سیب های خلالی برش شده را دور تا دور تابه بچینید و طبق سلیقه خود می توانید وسط تابه و بین سیب ها کشمش بریزید.
- در آخر نیز مواد کیک را روی سیب ها بریزید و دم کنی را روی تابه قرار دهید. شعله را ملایم کنید و پس از 15 دقیقه کیک سیب و دارچین خوشمزه تان را میل کنید! نوش جان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰