چرا وقتی سرخ کن هست باید خودمان را از خوردن سیب زمینی سرخ کرده خانگی ترد و خوشمزه محروم کنیم؟ خوب اگر رژیم هم داشته باشیم، می توانیم خودمان را با طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده در سرخ کن بدون روغن، به خوردن این غذای خوشمزه مهمان کنیم. پس سریع دست به کار شوید و شروع کنید!
مواد لازم:
سیب زمینی 3 عدد سیب زمینی متوسط یا 5 عدد سیب زمینی کوچک
فلفل قرمز 1 عدد
پیاز 1 عدد
ادویه جات (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا)
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده در سرخ کن بدون روغن
- ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات تقریباً 2 سانتیمتری یا خلالی خرد کنید.
- برای ترد شدن سیب زمینی ها، پس از خرد کردن، آن ها را به مدت 5 تا 20 دقیقه درون آب سرد قرار دهید. این ترفند نشاسته سیب زمینی را از بین برده و باعث می شود آن ها ترد شوند.
- حالا آنها را در یک آبکش بریزید تا آب اضافی شان گرفته و به طور کامل خشک شوند.
- بعد از سیب زمینی های خشک شده را با فلفل و پیازهای خرد شده در یک کاسه بزرگ بریزید و با هم مخلوط کنید.
- حالا ادویه های مورد نظر را به مواد درون کاسه اضافه کنید و دوباره با هم ترکیب کنید تا چاشنی ها به خورد سیب زمینی و فلفل و پیازها بروند.
- حالا مواد را داخل سبد سرخ کن بریزید و دستگاه سرخ کن بدون روغن را روی 15 تا 20 دقیقه تنظیم کنید. این مدت برای ترد شدن سیب زمینی های سرخ کرده کافی هستند.
یادداشت مهم: اگر دوست دارید روی سیب زمینی ها پنیر پیتزا بریزید، پس بعد از 8 دقیقه از زمان پخت، سبد را از دستگاه خارج کنید و روی سیب زمینی ها پنیر بریزید و دوباره آن را درون سرخ کن قرار دهید. طعم سیب زمینی های ترد با پنیر پیتزا معرکه می شود.
حالا سیب زمینی سرخ کرده شما آماده است. نوش جان!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰