طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پستو، یه پیش غذایی بی نظیر

در زندگی شلوغ امروز رسپی‌های آسان طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند به ویژه برای کسانی که می‌خواهند غذای خانگی بخورند اما وقتش را ندارند. به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم در بخش آشپزی خبرنامه به غذاهای فوری و سالم که نیاز به مواد اولیه زیادی ندارند بپردازیم. در این نوشتار هم طرز تهیه سیب زمینی تنوری با

کد خبر : 463681
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۸:۴۲
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پستو، یه پیش غذایی بی نظیر


در زندگی شلوغ امروز رسپی‌های آسان طرفداران زیادی پیدا کرده‌اند به ویژه برای کسانی که می‌خواهند غذای خانگی بخورند اما وقتش را ندارند. به همین دلیل تصمیم گرفته‌ایم در بخش آشپزی خبرنامه به غذاهای فوری و سالم که نیاز به مواد اولیه زیادی ندارند بپردازیم. در این نوشتار هم طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پستو را خواهید دید آن هم با 2 ماده! این سیب زمینی جذاب فقط ترکیب مناسبی از سیب زمینی و ادویه است!

سیب زمینی تنوری در فر همراه با سس پستوی تازه

سیب زمینی تنوری در فر همراه با سس پستوی تازه

پستوی خوش رنگ و خوش طعم، نوعی طعم تازه گیاهی را به غذاها اضافه می‌کند و تقریباً طعم هر غذایی را بهبود می‌دهد. جای تعجب نیست که چرا این سس اینقدر در آشپزی ایتالیایی محبوب است! اگر یک بار این رسپی آسان سیب زمینی تنوری دو ماده ای در فر را درست کنید خیلی زود به برنامه غذایی خانواده‌تان تبدیل خواهد شد، به طوری که همه اعضاء خانواده برای خوردنش انتظار خواهند کشید.

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با پستوی تازه

برای تهیه این غذا می‌توانید از سس پستوی آماده استفاده کنید اما در صورتی که تمایل دارید پستوی خودتان را استفاده کنید، این رسپی یکی از بهترین‌هاست:

مواد لازم پستو ایتالیایی عبارتند از:

  • ریحان
  • سیر له شده
  • آجیل کاج
  • روغن زیتون
  • پنیر پارمسان

مواد پستو را با هم مخلوط کنید تا یک سس سبز معطر ایجاد شود که می‌توان از آن برای بسیاری از غذاها استفاده کرد!

و اما مواد لازم برای تهیه این سیب زمینی تنوری ساده:

  • مینی سیب زمینی‌های تازه
  • پستوی ریحان
  • نمک و فلفل 

طرز تهیه سیب زمینی تنوری فقط با دو ماده:

طرز تهیه سیب زمینی تنوری فقط با دو ماده

  • ابتدا فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی فر لبه دار بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  • سیب زمینی‌ها را برش بزنید: دانه های کوچکتر را از وسط به دو نیم و سیب زمینی‌های بزرگتر را به چهار قسمت تقسیم کنید. 
  • سیب زمینی‌های خرد شده را روی ورقه پخت قرار دهید.
  • پستو را با قاشق روی سیب‌زمینی‌ها بریزید به طوری که همه جای سیب زمینی ها را بپوشاند.
  • سیب زمینی‌ها را به صورت یک لایه روی ورقه پخت پخش کنید. به مدت 15 دقیقه در فر روشن قرار دهید.
  • از یک کاردک بزرگ مسطح برای برگرداندن سیب زمینی‌ها استفاده کنید. دوباره آنها را پهن کنید و به پختن ادامه دهید تا کاملاً ترد شوند.
  • بلافاصله و در حالی که گرم است سرو کنید.

این سیب زمینی تنوری با پستو به عنوان مخلفات غذا کنار خوراک‌های گوشتی عالی می‌شود! باقیمانده سیب زمینی‌ها را می‌توانید در ظرف دربسته در یخچال به مدت 3 تا 5 روز نگهداری کنید. وقتی سیب زمینی ها را  از یخچال خالی کردید می‌توانید آنها را گرم کنید و بخورید.



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.