طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

اگر هوس سیب زمینی سرخ شده کاملا ترد و طلایی کرده اید، بهتر است طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی را دنبال کنید. ما در این مقاله به شما کمک می‌کنیم تا تردترین و خوشمزه ترین سیب زمینی‌های سرخ کرده را آماده کنید. طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی زمینی های درشت را

کد خبر : 457434
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۸:۱۷
طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی


اگر هوس سیب زمینی سرخ شده کاملا ترد و طلایی کرده اید، بهتر است طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی را دنبال کنید. ما در این مقاله به شما کمک می‌کنیم تا تردترین و خوشمزه ترین سیب زمینی‌های سرخ کرده را آماده کنید.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

زمینی های درشت را انتخاب کنید. فراموش نکنید که نشاسته سیب زمینی باعث تردتر شدن بیرون سیب زمینی های سرخ شده می‌شود.

همه سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به یک اندازه برش بزنید. سعی کنید از چاقوی تیز استفاده کنید تا همه سیب زمینی ها یکدست برش داده شوند. با این کار نه تنها ظاهر سیب زمینی ها خوب از آب در می‌آید، بلکه هنگام سرخ شدن نیز به یک اندازه طلایی خواهند شد.

بعد از خرد کردن سیب زمینی ها، آن‌ها را حداقل نیم ساعت درون آب سرد خیس کنید. این کار به حفظ نشاسته اضافی کمک کرده و چسبندگی سیب زمینی را از بین می‌برد. همچنین به داشتن بافت تردتر کمک می‌کند.

حالا نوبت سرخ کردن سیب زمینی ‌هاست. برای سرخ کردن سیب زمینی ها می‌توانید از دو روش استفاده کنید. ابتدا باید روغن را در دمای پایین تر (حدود 325 درجه فارنهایت یا 163 درجه سانتیگراد) گرم کنید و با همین دما سیب زمینی‌ها را درون آن بیندازید تا سرخ شوند. سپس برای ترد و طلایی شدن سیب زمینی ها دما را به (حدود 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد) برسانید تا رنگ سیب زمینی‌ها کامل طلایی شود.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی

با این حال قبل از این که سیب زمینی ها را سرخ کنید، آب آن ها را کامل بگیرید. به طوری که سیب زمینی های خرد شده کامل خشک شده باشند.

سعی کنید از روغنی با نقطه دود بالا استفاده کنید. این روغن‌ها هیچ طعم نامطلوبی ندارند و در مقابل حرارت و دمای بالا نیز مقاومت و تحمل خوبی دارند.

برای کنترل دقیق دمای روغن، یک دماسنج آشپزخانه داشته باشید. حفظ دمای ثابت روغن به تردتر شدن سیب زمینی‌ها کمک می‌کند. اگر چنین کاری انجام ندهید، یا سیب زمینی ها خیلی سرخ شده و می‌سوزد یا دمای آن آنقدر پایین خواهد بود که سیب زمینی ها به خود روغن جذب کنند.

سعی کنید تابه را پر از سیب زمینی های خرد شده نکنید، بلکه به مقدار کم و چند بار این کار را انجام دهید تا سیب زمینی ها فضای کافی برای سرخ شدن داشته باشند.

سیب زمینی های سرخ شده را بلافاصله بعد از سرخ شدن دوم، در حالی که هنوز داغ هستند مزه دار کنید. با این کار سیب زمینی‌ها طعم و مزه فوق العاده‌ای خواهند داشت.

حالا سیب زمینی های سرخ کرده رستورانی شما آماده است. می‌توانید آن را با سس دلخواه تان سرو کنید. از بافت ترد و رنگ طلایی و مزه فوق العاده‌اش لذت خواهید برد. نوش جان!



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.