ماچا پودری است که از چای سبز مخصوص تولید شده و با استفاده از روش سنتی توسط ژاپنیها تهیه میشود. قدمت ماچا به 12 قرن میرسد. اگر ماچا را با برخی مواد غذایی ترکیب کنید، چه بسا طعم و مزه بهتری نیز خواهد داشت. به همین دلیل در این مطلب طرز تهیه ماچا با 3 رسپی فوق العاده خوشمزه را آموزش میدهیم که بر خلاف چای ساده آن، طعم آنها بینظیرند.
ماچا موس شکلاتی سفید
مواد لازم:
پودر ماچا
1 فنجان خامه غلیظ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
113 گرم شکلات سفید
طرز تهیه:
برای تهیه ماچا موس شکلاتی سفید، پودر ماچا را در یک قابلمه دو بار الک کنید و با 1 قاشق غذاخوری خامه غلیظ مخلوط کنید. سپس شکلات سفید و 3 قاشق غذاخوری خامه را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکلات ذوب شود. در این مرحله قابلمه را از روی حرارت بردارید و 15 دقیقه به همزدن ادامه دهید تا شکلات به طور کامل خنک شود.
حالا باقی مانده خامه را با وانیل مخلوط کنید و با همزن برقی ترکیب کنید تا خامهتان فرم بگیرد. حالا خامه فرم گرفته را روی مخلوط شکلات سفید بریزید، بین چهار ظرف تقسیم کنید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
هنگام سرو هم روی آنها کمی خامه فرم گرفته، تکه هاش شکلات سفید و مقداری میوه فصل بریزید.
ماچا با بادام
مواد لازم:
½ فنجان بادام
60 گرم شکلات تلخ
1 قاشق غذاخوری پودر ماچا
طرز تهیه:
برای ماچا با بادام ابتدا روی سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید. بعد شکلات تلخ را درون مایکروویو قرار دهید تا ذوب شود. اما اگر فر ندارید، میتوانید شکلات را روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید. سپس بادامها را درون شکلات بریزید و مخلوط کنید تا بادامها کامل به شکلات آغشته شوند. در این مرحله همه بادامها را روی کاغذ روغنی بریزید و پخش کنید، سپس سینی را درون یخچال قرار دهید تا شکلات روی بادامها سفت شود.
وقتی شکلات سرد و سفت شد، بادام ها را درون یک بطری شیشهای ریخته، روی آن ماچا بریزید. بعد درب شیشه را ببندید و سرته کنید تا همه بادام های شکلاتی به ماچا آغشته شوند. این میان وعده سالم را حتما به رژیم غذاییتان اضافه کنید.
پودینگ ماچا و دانه چیا
مواد لازم:
دانه های چیا
شیر جو دوسر/بادام
پودر ماچا
شربت افرا
عصاره وانیل
طرز تهیه:
در یک ظرف، دانههای چیا و شیر بادام یا جودوسر را با هم ترکیب کنید. سپس یک کاسه دیگر بردارید و پودر ماچا را با آب گرم ترکیب کنید تا کامل یکدست شود.
سپس مخلوط ماچا، شربت افرا و وانیل را با مخلوط دانه چیا ترکیب کنید و به مدت دو و نیم تا چهار ساعت یا به مدت یک شب درون یخچال قرار دهید تا خنک شود.
حالا پودینگ ماچا آماده است و میتوانید با کمی بادام خلالی، ماست و مقداری میوه تازه میل کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰