تجربهی مهاجرت به کانادا 5روش برای مهاجرت به کانادا……..
این روزها شاهد افزایش تعداد متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا هستیم. طوری که اگر از هر متقاضی مهاجرت بپرسید که چه کشوری را برای مهاجرت مدنظر دارد، بدون شک کانادا جزو سه انتخاب اول او خواهد بود. از بین متقاضیانی که سالانه از روشهای مختلف، به سفارت کانادا درخواست ویزا میکنند، عدهی موفق به
این روزها شاهد افزایش تعداد متقاضیان مهاجرت به کشور کانادا هستیم. طوری که اگر از هر متقاضی مهاجرت بپرسید که چه کشوری را برای مهاجرت مدنظر دارد، بدون شک کانادا جزو سه انتخاب اول او خواهد بود. از بین متقاضیانی که سالانه از روشهای مختلف، به سفارت کانادا درخواست ویزا میکنند، عدهی موفق به دریافت ویزا و مهاجرت به کانادا میشوند.
این افراد صاحب تجربه و نظرات ارزشمندی در راستای اخذ ویزا، اخذ بلیط، انتخاب شهر و سبک زندگی در کانادا هستند. در حقیقت مهاجرین در کانادا، با سختی و چالشهای مسیر مهاجرت به کانادا، مواجه شده و آن را پشت سر گذاشتهاند. بنابراین بدون شک صحبت و مشورت با فردی که موفق شده به کانادا مهاجرت کند، نکات مهمی را گوشزد خواهد کرد.
برای نگارش این مطلب از ایرانیان ساکن کانادا، تحقیق شده و نظرات آنان به رشتهی تحریر درآمده است.
روشهای مختلفی برای مهاجرت وجود دارد، اما باید در نظر داشت که هر کدام از این روشها، ویزای موقت دارد و پس از ورود به خاک کانادا باید برای دریافت اقامت دائم تلاش کرد.اکنون بیشترین مهاجرانی که میبینیم با ویزای تحصیلی و ویزای شغلی وارد خاک کانادا شدهاند.
در حال حاضر بیشترین نیاز کشور کانادا به نیروی کاری ماهر در زمینههای فنّی و صنعتی و مهندسی است. به همین دلیل اگر دورههای کسب مهارت را در این رشتهها به صورت تخصصی بگذرانید، شانس پذیرش کاری بالاتری خواهید داشت. کشور کانادا مهارت افراد را با ارائه مدرک معتبر بین المللی، قبول میکند. پس اگر در رشتهای تخصص و مهارت دارید حتما برای دریافت مدرک بینالمللی اقدام کنید.
کانادا، کشوری است که در آن رشتههای مهندسی و فنی، اقتصاد و مدیریت کسب و کار و علوم کامپیوتر آیندهای درخشان پیش رو دارند و امکان توسعهی مشاغل فنی به بهترین نحو، وجود دارد.
تجربهی مهاجرت به کانادا
برای مهاجرت کاری به کانادا باید سابقهی کاری و رزومهی قوی داشته باشید. علاوه بر رشتههای دانشگاهی مهندسی مانند: کامپیوتر و نرمافزار، برق، عمران، اقتصاد و … شغل های مهارتی از جمله خیاطی، آرایشگری، نانوایی، عکاسی، نجاری، آشپزی و … نیز جای کار زیادی در کشور کانادا دارند. اما نکتهی مهم، داشتن:
- مدرک بینالمللی
- سابقهی کاری ( با مراکز و شرکتهای معتبر)
- داشتن نمونه کارهای حرفه ای
- مدرک زبان
- تمکن مالی
است که تاثیر زیادی در اخذ پذیرش توسط سفارت کانادا دارد و شانس پذیرش شما را خیلی بالا میبرد.
اگر در اینگونه شغلها، علاقه مند به پیشرفت و مهاجرت به کانادا هستید، در مرحلهی اول باید شهر و شرکت و دپارتمانهایی که نیاز به شغل شما را دارند، در سایت های معتبر نیازمندیهای کانادا، پیدا کنید و با کارفرما تماس بگیرید. برای آنها نمونه کار و رزومه ارسال کنید و منتظر پاسخ آنها بمانید.
پروسه مهاجرت زمان بر است و احتیاج به صبر و تلاش زیادی دارد. باید دائما روش های مختلف را امتحان کنید، ناامید نشوید و به دنبال کارفرماهای کانادایی بگردید؛ مدارک، نمونه کار و رزومهی خود را برای آنها ارسال کنید.
نکاتی در مورد مهاجرت تحصیلی به کانادا
بهتر است پس از پایان تحصیلات دبیرستان، برای ویزای تحصیلی کانادا( ورود به کالج و دورهی لیسانس) اقدام کرد.
وقتی که قصد شروع تحصیل در کالجهای کانادا را دارید، درسخواندن در دانشگاه های ایران کمکی به شما نخواهد کرد و نوعی تلاش اضافه است پس تمرکز خود را روی مهاجرت پس از دبیرستان بگذارید. اگر مهاجرت پس از اتمام دبیرستان امکانپذیر نیست، پس از پایان لیسانس در ایران، بدون gap study برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کانادا تلاش کنید.
برای اخذ ویزای تحصیلی برای شروع تحصیل در کالج، باید ریز نمرات دبیرستانa و b باشد. همچنین سایر شرایط مانند تمکن مالی برای پرداخت اجاره بها و هزینههای زندگی فراهم باشد.
معدل بالا و رشتهی خوب، رزومهی تحصیلی درخشان، سه موضوع مهم در پذیرش دانشجو در کانادا هستند.
کشور کانادا، سابقهی درسی متقاضیان ویزای تحصیلی را به دقت بررسی میکند. پس ریز نمرات خوب و معدل بالا اهمیت زیادی دارد. اگر چه دانشگاههای درجه یک ایران( دانشگاه صنعتی شریف، امیرکبیر، دانشگاه تهران) در کانادا شناخته شده اند و پذیرش دانشجوی بالایی هم از بین فارغالتحصیلان این دانشگاهها انجام میگیرد ولی نه به این معنی که دانشجویان سایر دانشگاهها ( دانشگاه آزاد، پیام نور، غیرانتفاعی، علمی کاربردی، شبانه و روزانههای درجه دو ) شانسی برای اپلای در کانادا ندارند. همانطور که اشاره شد، ابتدا معدل و ریز نمرات و رشتهی شماست که بررسی میشود.
تجربهی مهاجرت به کانادا
«رزومهی قوی تحصیلی» تأثیر خیلی زیادی در پذیرش درخواست مهاجرت تحصیلی شما توسط استاد و سفارت دارد. رزومهی قوی شامل:
- مقالههای معتبر علمی چاپ شده در ژورنالهای Q1 و Q2
- شرکت در کنفرانسهای بینالمللی مرتبط با رشته
- برگزاری و سخنرانی در کنفرانسهای بینالمللی
- سابقهی کار مرتبط با رشته در مراکز برتر و دارای اعتبار
- معدل خوب
- نمرهی بالا درتافل و آیلتس
بهتر است اگر در ایران هستید و به مهاجرت تحصیلی فکر میکنید، شروع به نوشتن مقاله و شرکت در کنفرانسها و تلاش برای قوی کردن رزومهی خود کنید.
ورود به کانادا و شوک پس از مهاجرت
پس از دریافت ویزا و ورود به خاک کانادا، در ابتدا همه چیز شبیه یک رؤیا به نظر میرسد. هنوز مهاجرت خود را باور نمیکنید و در شوک به سر میبرید. این شوک تا مدت طولانی ادامه دارد. تغییر ساعت، تغییر آب و هوا، دلتنگی و دوری از خانواده و دوستان، مواجهه با مردمی با زبان متفاوت و دیدن اختلافهای فرهنگی احتمالا برای شما خیلی سخت و حتی عجیب باشد. پیدا کردن خانه ی مناسب، یافتن شغل و رسیدن به درآمد، زمان و پول و صبر نسبتا زیادی میخواهد.
اینجاست که متوجه مفهوم « سختی مهاجرت » میشوید و خیلی زود میفهمید هیچ منبع حمایت مالی و عاطفی ندارید و تنها خودتان هستید که باید به خودتان کمک کنید. سرمای بیش از حد کانادا در ابتدا برای ایرانیان بسیار آزاردهنده و سخت به نظر میرسد اما کم کم با آن سازگار خواهید شد.
انتظار نداشته باشید که خیلی سریع بتوانید شغلی عالی و با درآمد مناسب پیدا کنید. شاید نیاز باشد سال اول را با شغلهای سطح پایین و غیر تخصصی و خانهای که ایده آلتان نیست ، بگذرانید. این شرایط از فرد به فرد و استان به استان کانادا متفاوت است و به رشته، نوع ویزا، تسلط به زبان و تخصص فرد مهاجر نیز بستگی دارد.
یادتان باشد برای یک مهاجرت و زندگی موفق در کانادا، هرگز نباید از تلاش دست بکشید. با تلاش و پشتکار و صبوری، همه چیز درست خواهد شد و جایگاه شغلی و وضعیت زندگی که همیشه آرزویش را داشتید، به دست خواهد آمد.
کدام شهر کانادا برای زندگی مناسبتر است؟
کانادا کشوری پهناور است و شهرهای مشهور زیادی دارد. ازجمله تورنتو، ونکوور، اتاوا، مونترآل و کبک سیتی. زندگی ( کار و تحصیل)در این شهرها مزایا و معایب خاص خود را دارد.
اولین و مهمترین نکته در دریافت ویزای کانادا است که این چند شهر بزرگ و معروف، را انتخاب نکنید! چون این شهرها ویزای شغلی و تحصیلی را با سختگیری بسیار زیاد صادر میکند و آمار ریجکتی بالایی دارد. پس اگر متقاضی مهاجرت به کانادا هستید، شهرهای کوچکتر و کمتر شناخته شده میتواند سرنوشت شما در مهاجرت را تغییر دهد.
زندگی در شهرهای بزرگ کانادا، هزینهی زیادی میطلبد. ترافیک سنگین، طولانی بودن مسیرها، گرانی اجارهبهای مسکن، پیشنهادهای شغلی کم ، رقابت تنگاتنگ و مالیاتهای سنگین، از معایب زندگی در شهرهای بزرگ کانادا است.
هزینهی زندگی در کانادا چقدر است؟
هزینهی زندگی شامل
- اجاره مسکن
- هزینه حمل و نقل
- هزینه بیمه و مالیات
- هزینههای خوراک و غذا
- پوشاک و لباس
- بهداشت ودرمان
- هزینه ی اینترنت
- شهریه دانشگاه
درشهرهای بزرگ و مشهور، ماهانه حدود سه هزار دلار هزینه ی یک زندگی معمولی است.
در سایر شهرهای کانادا، هزینهی زندگی یک نفر بدون احتساب هزینهی مسکن، ۱۵۰۰ دلار الی 2000هزار دلار در نظر گرفته میشود.
این هزینهها نسبی است و به کیفیت زندگی، سبک تغذیه، داشتن یا نداشتن خوابگاه دانشجویی، نوع دانشگاه، داشتن فاند تحصیلی و … بستگی دارد.
نکات تکمیلی برای مهاجرت موفق به کانادا از زبان ایرانیان ساکن کانادا
- هزینهی شش ماه زندگی در کانادا را به همراه داشته باشید. چرا که ماه های اول کار، دریافت حقوق ندارید.
- به زبان رایج شهری که قرار است در آن ساکن شوید توجه کنید، در صورتی که زبان رایج فرانسوی است، آن را بیاموزید.
- لباسگرم و مناسب برای زمستانهای سخت و قطبی کانادا همراه داشته باشید.
- مردم کانادا خونگرم و مهربان و مودب هستند، اما رُک گویی آنان برای ایرانی ها ، غیرمنتظره است. پس بهتر است تعارفات ایرانی را فراموش کنید.
- اگر فردی ضعیف، حساس، ترسو، نا امید، کم صبر و کم تلاش هستید فکر مهاجرت به کانادا را به کلی از سرتان بیرون کنید.
- چنانچه جزو کادر درمان و فارغالتحصیلان رشته های علوم پزشکی هستید، کانادا گزینهی مناسبی برای مهاجرت شما نخواهد بود.
- کشور کانادا بسترهای شغلی و تحصیلی برای شهروندان و مهاجران را فراهم کرده است و باقی مسیر به تلاش و زحمت خود شخص بستگی دارد. اگر فردی سخت کوش، پر انگیزه و تلاشگر باشید با سرعت نور پیشرفت خواهید کرد!
- کانادا کشوری مهاجر پذیر است و دولت با وضع قوانین، از مهاجران حمایت میکند. هزینههای درمان در کانادا بر عهدهی دولت است.
- زندگی در شهرهای کوچکتر و غیر معروف، آسان تر است و پیشنهاد های شغلی خیلی بهتر و متنوع تری دارد. کسب درآمد و پیدا کردن خانه نیز راحت تر است.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰