1- شرایط جدید مهاجرت در سال ۲۰۲۳
هرکشور قوانین مهاجرتی مخصوص به خود را دارد. این قوانین توسط دولت و حکومت کشور، وضع میشوند و تمام شهروندان و افرادی که قصد مهاجرت به آنجا را دارند باید به این قوانین پایبند باشند. بعضی از این قوانین سالها قبل وضع شدهاند. در روزگاری که یک قانون وضع شده، این قانون با شرایط سیاسی
هرکشور قوانین مهاجرتی مخصوص به خود را دارد. این قوانین توسط دولت و حکومت کشور، وضع میشوند و تمام شهروندان و افرادی که قصد مهاجرت به آنجا را دارند باید به این قوانین پایبند باشند. بعضی از این قوانین سالها قبل وضع شدهاند. در روزگاری که یک قانون وضع شده، این قانون با شرایط سیاسی و اجتماعی زمان خود هماهنگ بوده است. اما اکنون پس از گذشت زمان و تغییرات مختلف در جوامع، نیاز به بازنگری و اصلاح بعضی قوانین وجود دارد.
همچنین بر حسب نیاز، ممکن است قوانین قبلی منسوخ شده و قوانین جدید جایگزین شود. قوانین جدید، با در نظر گرفتن شرایط روز جوامع و مهاجران تصویب میشوند. در این مقاله به جدیدترین قوانین مهاجرتی که در سال ۲۰۲۳ مقرر شدهاند، خواهیم پرداخت.
کدام کشورها و به چه علت قوانین مهاجرتی خود را تغییر میدهند؟
تمامی کشورهای جهان دارای قوانین و اساسنامههایی برای ادارهی کشور خود هستند. قوانین مهاجرتی نیز بخشی از مهمترین قوانین در دنیا است. کشورهای مهاجر پذیر و پر تقاضا، قوانین مهاجرتی بخصوصی دارند. این قوانین به صورت کلی شامل:
- مدارک و گواهی های لازم برای ورود مهاجران
- شرایط مالی، اسپانسر، گواهی تمکن مالی فرد مهاجر
- مدت زمان اجازهی اقامت
- شرایط اقامت( مجوز کار یا تحصیل)
- تعداد همراه و شرایط همراهان
- قوانین تولد نوزاد
- شرایط خروج مهاجران
- اخراج و دیپورت
- قوانین مربوط به پناهندگی
هستند. کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکایی در قوانین مهاجرت با یکدیگر تفاوت دارند. اساساً بعضی کشورها در مورد ورود مهاجران بسیار محتاط و سختگیرانه عمل میکنند و بعضی دیگر با روی باز از مهاجران استقبال میکنند و سیاستهای منصفانه و قوانین مهاجرتی انعطافپذیرتری دارند. هر ساله با توجه به نیاز بشر، شرایط اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، قوانین مهاجرتی تازهای وضع میشود. ممکن است قوانین قدیمی اصلاح شده و به روز شود و مجدد مورد استفاده قرار بگیرد. یا ممکن است قانونهای قبلی به کلی کنسل شود.
به طور مثال چهار سال قبل که بیماری کویید ۱۹ در سرتاسر دنیا شایع شد و یک پاندمی و بحران، به وجود آورد، کشورها بلافاصله قوانین مهاجرتی خود را تغییر دادند. پس از فروکش کردن بیماری، مجددا قوانین تازهای وضع شد.
در سال ۲۰۲۳ شرایط جدید دریافت اقامت در کشورهای آمریکا، آلمان، کانادا، اسپانیا، استرالیا، ترکیه و…مقرر شد. چنانچه پس از این قصد مهاجرت را دارید به قوانین و تبصرههای جدید که اخیرا ( در سال ۲۰۲۳ ) وضع شده، توجه کنید.
شرایط جدید مهاجرت در سال ۲۰۲۳
قوانین جدید ۲۰۲۳ در مورد اقامت در آلمان
آلمان( Germany ) یکی از کشورهای مهاجرپذیر از کل دنیاست. این کشور هرساله قوانین مهاجرتی خود را به روز میکند.
مجوزاقامت در آلمان «دولدونگ» نام دارد. وقتی کسی دولدونگ آلمان را دارد یعنی مجاز است فقط در تاریخ مشخص شده در آلمان اقامت کند و پس از پایان اعتبار دولدونگ باید خاک آلمان را ترک کند. اما به تازگی و از تاریخ ژانویهی سال ۲۰۲۳ این قانون با یک قانون جدید به نام «فرصت اقامت» اصلاح شد. با کمک قانون فرصت اقامت، با وجود چند شرط ، پس از پایان پنج سال اقامت بی وقفه در آلمان، فرد میتواند ۱۸ ماه دیگر به اقامت خود ادامه دهد. شروط لازم برای استفاده از این قانون به شرح زیر است:
- فرد در تاریخ ۳۱ اکتبر ۲۰۲۲ باید حداقل پنج سال بدون وقفه در آلمان زندگی کرده باشد.(یعنی از سال ۲۰۱۷ و قبل تر )
- در این مدت باید به نظام اساسی آلمان متعهد باشد و مرتکب جرم و جنایت نشده باشد.
- نباید در مورد هویت خود دروغ های مکرر گفته و سعی کرده باشد مقامات آلمانی را در مورد دیپورت خود منصرف کند.
نکتهی مهم در مورد قانون فرصت اقامت این است که فقط یکبار میتوانید از آن استفاده کنید.
شرایط جدید مهاجرت در سال ۲۰۲۳
قانون جدید ۲۰۲۳در مورد اقامت در کانادا
کشور کانادا یکی از مقاصد مهاجرتی پرتقاضا است. این کشور به دلیل شرایط اقتصادی و اجتماعی قدرتمند و بی نظیر خود، جاذبهی زیادی برای مهاجران دارد. کانادا در سال ۲۰۲۳ یک قانون مهاجرتی جدید تصویب کرد که به مذاق مهاجران ایرانی بسیار خوش آمد.
تا قبل از سال ۲۰۲۳ ، ایرانیانی که ویزای توریستی کانادا داشتند، هیچ اجازه ای برای اقامت طولانی مدت و یا کار کردن در این کشور نداشتند.
اما با روی کار آمدن این قانون در تاریخ ۲۸ فوریهی ۲۰۲۳، ایرانیانی که ویزای توریستی کانادا را دریافت کردهاند، میتوانند تا سه سال در کانادا اقامت کنند و مجوز کار ( بدون نیاز به جاب آفر) دارند.
به دلیل اینکه اخذ ویزای توریستی کانادا موجب اقامت موقت در این کشور است، عدهای با قصد اقامت موقت(ویزای توریستی) وارد خاک کانادا شده و سپس برای دریافت اقامت دائم تلاش میکردند. این یک حقیقت بود که به « قصد دوگانه» شهرت داشت و از نظر دولتمردان کانادا ممنوع بود.
در تاریخ آوریل ۲۰۲۳ قانون جدید کانادا اعلام کرد که قصد دوگانه برای کانادا بلامانع است و افراد میتوانند همزمان که اقامت موقت دارند برای اقامت دائم نیز تلاش کنند و یا در حالی که قصد اقامت دائمی دارند، به دنبال اقامت موقت باشند.
قوانین جدید ۲۰۲۳ برای اخذ ویزای شینگن
ویزای شینگن یک ویزای معتبر برای سفر و اقامت در ۲۷ کشور اروپایی همپیمان است.
کشورهای شینگن، برای دریافت ویزای شینگن در سال ۲۰۲۳ قوانین جدیدی وضع کرده اند که در ادامه به آن اشاره میکنیم.
- صدور ویزای شینگن چند بار ورود و پنج ساله برای افرادی که مکررا به منطقه شینگن سفر میکنند و بسیار خوشسابقه هستند به منظور قدردانی و ارزش گذاشتن
- هزینهی صدور ویزای شینگن افزایش خواهد یافت. این هزینه با توجه به کشور صادر کننده و نوع ویزا نسبت به گذشته افزایش قیمت دارد.
- کشورهای سوم که در رابطه با جلوگیری از ورود مجدد مهاجران غیرقانونی همکاری میکنند، از امتیازات ویژه برخوردار خواهند شد.
- در هنگام ورود و خروج مسافران به شینگن، از کشورهای غیر اتحادیه اروپا، اطلاعات بیشتری نسبت به قبل ثبت خواهد شد. این اطلاعات شامل ثبت تصاویر و اثرانگشت خواهد بود. همچنین مهر پاسپورت و ثبت دستی اطلاعات منسوخ شده و با عبور مسافر از گیت مرزی، اطلاعات او به صورت خودکار ثبت و ضبط خواهد شد. این سیستم ورود و خروج «EES» نام دارد. نصب گذرگاه های هوشمند در فرودگاههای کشورهای شینگن ضروری و درحال انجام است.
آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه | آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA + مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه |
مدیریت حرفه ای کافی شاپ | حقوقدان خبره | سرآشپز حرفه ای |
آموزش مجازی تعمیرات موبایل | آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو | آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک |
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰