تهیه پودر لبو کار سختی نیست و میتوانید به آسانی آن را آماده کنید. فقط کافی است از روش هایی که در این مطلب ذکر کرده ایم استفاده کنید تا یک عالم پودر لبو تهیه کنید و در طول سال مصرف کنید.برای تهیه پودر لبو ابتدا لبوها را بشویید و بعد طبق دستورالعملهای زیر عمل کنید.
مواد لازم:
لبو به میزان لازم
طرز تهیه پودر لبو در آفتاب
یکی از راههای آسان برای تهیه لبو قرار دادن آن زیر نور آفتاب است تا با حرارت آفتاب خشک شده و بتوانید از پودر آن استفاده کنید.
دستورالعمل:
- ابتدا به مقدار لازم لبو بخرید، بعد آنها را بشویید و سر و ته تمام لبوها را بگیرید. سپس همه چغندرها را به صورت حلقههای نازک برش دهید و روی یک سینی، پارچه یا سبد، پهن کنید.
- حالا ظرف مورد نظر را زیر نور خورشید قرار دهید. مواظب باشید سبد باید مستقیم زیر نور خورشید قرار بگیرد تا لبوها هرچه سریعتر خشک شوند. اگر زود به زود لبوها را پشت و رو کنید، ظرف 2 روز همه چغندرها خشک خواهند شد. بعد از خشک شدن ورقه های لبو آنها را با مخلوط کن پودر کنید. در آخر درون شیشه بریزید و درون یخچال قرار دهید. حالا هر وقت به پودر لبو نیاز داشته باشید، میتوانید از آن استفاده کنید.
تهیه پودر لبو در فر
- روش بعدی که از روش اولی هم آسانتر است، تهیه پودر لبو در فر است. مانند روش اول چغندرها را بشویید و به حلقه های نازک برش دهید. سپس آنها را روی سینی فر بچینید و درون فرق قرار دهید.
نکته مهم: دقت کنید که بعد از قرار دادن سینی درون فر، درب آن را نیمه باز بگذارید.
- حالا درجه فر را روی کمترین حالت آن تنظیم کنید و هر ده دقیقه لبوها را پشت و رو کنید تا کامل خشک شوند. بعد میتوانید با مخلوط کن آنها را پودر کنید.
طرز تهیه پودر لبو روی بخاری یا شوفاژ
- روش سوم مخصوص روزهای بارانی و ابری است، وقتی که نمیتوانید لبوها را زیر نور خورشید خشک کنید، میتوانید از بخاری یا شوفاژ برای این کار استفاده کنید. وقتی لبوها را شستید و به حلقه های نازک برش زدید، آنها روی یک سینی بچینید و سینی را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید. سعی کنید هر نیم ساعت لبوها را زیر و رو کنید تا هر دو طرف کامل خشک شوند. در آخر چغندرهای خشک شده را درون مخلوط کن ریخته و پودر کنید.
- همچنین میتوانید از حلقه های خشک شده این ماده خوراکی، که در واقع چیپس لبو محسوب میشوند، برای چای لبو هم استفاده کنید. یا یک ورق از آن را با دمنوش های گیاهیتان ترکیب کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰