مجتبی اکبرپور امروز (یکشنبه، پنجم آذر ماه) اظهار کرد: پروانه بهرهبرداری از اولین اقامتگاه بومگردی در بافت تاریخی دامغان در محله زینبیه با برای یکی از زنان دامغانی صادر شد. با راهاندازی این اقامتگاه ضمن ایجاد شدن زمینه اشتغال مستقیم برای دو نفر، تعداد اقامتگاههای بومگردی دارای مجوز این شهرستان به ۱۰ مرکز رسید.
وی با اشاره به اینکه احیا و هویتبخشی به بافتهای تاریخی سبب رونق و معنا بخشیدن به ارزشهای نهفته در تاریخ کهن ایران زمین میشود، گفت: بافت تاریخی دامغان ظرفیت و ارزش زیادی از جمله در بازار، کاروانسرا، باراندازها، تکایا، مدارس علمیه و خانههای با ارزش قدیمی دارد. مرمت، ساماندهی و تعریف محورهای گردشگری شهری در بخشهای مختلف آن از جمله اقدامهای مهمی است که میتواند در جذب گردشگر داخلی و خارجی مؤثر باشد.
سرپرست معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی استان سمنان نیز گفت: نمایشگاه گروهی زیورآلات «هفتان» با نمایش زیورآلات با آرایههای تاریخ و فرهنگ قومس در شهر سمنان برگزار شد.
سمانه سلطانیپور اظهار کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه، افزایش فروش، ایجاد رونق اقتصادی، معرفی آثار و ارائه زیورآلات با طرح و نقوشی از تمدن، تاریخ، فرهنگ و طبیعت استان سمنان است.
وی افزود: در این نمایشگاه آثار آقایان حقدوست، امیری، نظری و خانمها جاودی، داداشی، کمندی، مرادعلیان، امیرجان، شهاب، شاهی، محمودیان و عبدوس از ۲۷ آبان ماه تا ۲ آذر ماه در گالری سیمرغ در فرهنگسرای کومش سمنان بهنمایش گذاشته شد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰