گردانهای عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) دلیل تعویق را عدم پایبندی رژیم اسرائیل به توافق آتشبس موقت درباره اسرای دو طرف مبنی بر ارسال کاروان امدادرسانی به شمال غزه دانست اما تارنمای آمریکایی آکسیوس یک منبع آگاه اعلام کرد که توافق آزادی گروگان در غزه همچنان پا برجا است و قطر در تلاش برای حل بحران بوجود آمده است.
این رسانه آمریکایی همچنین اعلام کرد: حماس و اسرائیل توافق کردند که ملاک آزادی اسرای فلسطینی مدت زمانی است که آنها در زندان بوده اند و هرکسی که مدت بیشتری در زندان بوده است و زودتر آزاد می شود. حماس روز جمعه این امر را رد کرده و می گوید که این نقض توافق است
پیش از این، شبکه خبری سی ان ان آمریکا گزارش داد: به گفته مقامات اسرائیل و آمریکا، آزادی دومین گروه از گروگانها در روز شنبه، به دلیل اختلاف در مورد تعداد کمکهای وارده به غزه به تعویق افتاده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شبکه خبری سی ان ان آمریکا روز شنبه به وقت محلی گزارش داد: به گفته این مقامات، حماس گفته است که منتظر کامیونهای امدادی بیشتر به غزه است و سپس اسرای خود را آزاد خواهد کرد.
یک مقام مصری پیشتر گفته بود که ۳۴۰ کامیون امدادی از سمت مصر وارد گذرگاه رفح شدهاند، اما تاکنون وارد غزه نشده اند زیرا اسرائیل باید آنها را جستجو کند. سخنگوی گذرگاه مرزی رفح به سی ان ان گفت که تا امروز ۱۳۳ کامیون وارد غزه شده است.
ریچارد هشت، سخنگوی ارتش اسرائیل، در پاسخ به سوالی درباره این تاخیر، گفت که این یک “فرآیند کند” است.هچت گفت: این کار زمان میبرد و همه ما منتظر هستیم تا این کار پیش برود.
اوایل روز شنبه، هچت به سی ان ان گفت که انتظار دارد در ازای ۳۹ اسیر فلسطینی، ۱۳ گروگان در مجموع آزاد شوند.
به گزارش ایرنا، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و رژیم اسرائیل، سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری با آتش بس موقت ۴ روزه موافقت کردند که ۵۰ اسیر زن و کودک اسرائیلی زیر ۱۹ ساله در مقابل ۱۵۰ زن و کودک زیر ۱۹ ساله فلسطینی بر اساس سوابق اسارت آنها آزاد خواهند شد. تعداد آزادشدگان در مراحل بعدی اجرای توافق، افزایش خواهد یافت.
آتشبس موقت چهار روزه میان رژیم اسرائیل و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه از ساعت ۷ صبح امروز جمعه (به وقت محلی) آغاز شد. این آتش بس موقت قرار بود روز پنجشنبه ساعت ۱۰ به وقت محلی در غزه اجرایی شود که به دلیل آنچه مسائل فنی و لجستیک عنوان شده با یک روز تاخیر از امروز جمعه در غزه اجرایی شد.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه بوده و حمایت غرب از این رژیم به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای تل آویو در ادامه کشتار بیرحمانه کودکان و زنان فلسطینی داده است.
310310
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰