اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و متفاوت برای شب یلدا هستید، چیز کیک انار گزینه خوبی است. این چیز کیک هم خوشمزه است و هم به آسانی آماده میشود. کافی است رسپی را به دقت رعایت کنید.
مواد لازم برای پایه چیز کیک:
½ فنجان (113 گرم) کره ذوب شده
¼ فنجان (53 گرم) شکر قهوهای
1 عدد تخم مرغ بزرگ
1 و ¼ فنجان (178 گرم) آرد
مواد میانی چیز کیک:
4 بسته (هر بسته 8 اونس) (908 گرم) پنیر خامه ای هم زده شده
1 ¼ فنجان (265 گرم) شکر گرانول
¼ فنجان (36 گرم) آرد
3 عدد تخم مرغ بزرگ
1 قاشق غذاخوری وانیل
½ فنجان (113 گرم) خامه ترش کم چرب
1 قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
¾ فنجان دانه انار
مواد لازم برای روی کیک یا تاپینگ:
1 ½ فنجان (340 گرم) خامه ترش کم چرب
¼ فنجان (53 گرم) شکر
1 قاشق چایخوری وانیل
شربت انار:
1 بطری (16 اونس) آب انار
¼ فنجان (53 گرم) شکر قهوه ای
1 ½ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
½ فنجان دانه انار
طرز تهیه چیز کیک انار
همه مراحل را با دقت دنبال کنید:
برای کراست:
- فر را با دمای 182 درجه سانتیگراد گرم کنید. در یک کاسه بزرگ کره را با سرعت متوسط همزن به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و آن قدر بزنید تا به طور کامل با هم ترکیب شوند. حالا تخم مرغ را به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سپس آرد را در سه مرحله به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خمیرتان یکدست شود. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و یک قسمت آن را با پارچه یا پلاستیک بپوشانید و کنار بگذارید.
- در این مرحله کنارههای قالب 25 سانتیمتری را چرب کنید. قسمت اول خمیر را به اندازه سطح قالب باز کنید. بعد آن را روی کاغذ روغنی قرار دهید و کمی با انگشت به خمیر فشار بیاورید تا کامل روی سطح قالب بچسبد و کمی هم اطراف دیواره قالب را بپوشاند. حالا قالب را درون فر قرار دهید و 10 دقیقه صبر کنید تا کراست چیز کیکتان کامل بپزد. حالا قالب را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود.
برای فیلینگ
- دمای فر را به 162 درجه کاهش دهید. یک کاسه بزرگ بردارید، پنیر خامهای و شکر را با دور تند همزن مخلوط کنید تا کامل پف کند. حالا آرد را اضافه کنید و با سرعت کم همزن آن را هم بزنید تا یک ترکیب یکدست داشته باشید. تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و باز هم با سرعت کم به هم زدن ادامه دهید. سپس خامه ترش و پوست لیمو را اضافه کنید و این بار با یک کاردک یا قاشق چوبی دانههای انار را هم به ترکیب اضافه کنید.
- حالا فیلینگ آماده را روی کراست بریزید و روی ورق کاغذی قرار دهید و درون فر بگذارید. 65 دقیقه یا تا زمانی که لبه های فیلینگ پف کند، صبر کنید و بعد ظرف را از فر خارج کنید. (اگر روی چیز کیک شما ترک خورد، نگران نباشید، زیرا روی آن خامه ترش قرار میگیرد.)
برای رویه چیز کیک
- در این مرحله خامه ترش، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. مخلوط خامه ترش را روی چیز کیک پخته بریزید و به آرامی سطح آن را هموار کنید و درون فر برگردانید. 10 دقیقه صبر کنید و بعد چیز کیک را از فر خارج کنید. قالب را به مدت 15 دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود. حالا قفل های قالب را باز کنید و 30 دقیقه دیگر صبر کنید تا چیز کیک کامل خنک شود. وقتی چیز کیک خنک شد، ظرف را به مدت 4 ساعت یا یک شب درون یخچال قرار دهید.
برای شربت انار
- برای تهیه شربت انار، یک قابلمه متوسط بردارید و آب انار را درون آن بریزید، صبر کنید تا به جوش بیاید. حالا حرارت را کم کرده و صبر کنید تا آب انار غلیظ شود. پس از 15 دقیقه باید یک فنجان آب انار داشته باشید.
- در یک کاسه جداگانه، شکر قهوه ای و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و روی آب انار بریزید. همانطور که حرارت زیر قابلمه کم است، به مدت 2 دقیقه به هم زدن مواد ادامه دهید. بعد مواد را درون یک کاسه متوسط بریزید و روی آن را با یک پلاستیک شفاف بپوشانید تا در دمای اتاق خنک شود.
- فراموش نکنید که تا زمان سرو باید شربت انار را درون یخچال نگهدارید.
سپس 15 دقیقه قبل از سرو، شربت انار و چیز کیک را از یخچال خارج کنید و روی چیز کیک سس انار یا همان شربت انار بریزید و با دانه های انار تزئین کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰