برای تهیه دسر ژله ای انار آن هم با این شکل و شمایل کافی است به روش زیر عمل کنید. تهیه دسر ژله ای انار برای شب یلدا آسان است. انارهای قرمز و پررنگ را انتخاب کنید و با خامه، هل و پسته آن را تزئین کنید. این دسر خوشمزه انار مخصوص شب یلدا و سفره زیبا و رنگی این شب به یادماندنی است.
مواد لازم:
4 عدد انار دانه درشت و قرمز
3/2 فنجان (140 گرم) شکر
4/1 فنجان (60 میلی لیتر) آب سرد
5 قاشق غذاخوری (16 گرم) پودر ژلاتین
3 غلاف هل، پودر شده
4/3 فنجان (185 میلی لیتر) خامه فرم گرفته
3/1 فنجان (50 گرم) مغز پسته خرد شده
طرز تهیه دسر ژله ای انار مخصوص شب یلدا
برای تهیه دسر ژله ای انار، ابتدا باید خامه هل و پسته را آماده کنیم. یک ظرف بردارید و هل و خامه را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. حالا پسته خرد شده را هم به خامه اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
سپس انارهای دانه شده را درون یک غذاساز بریزید و هم بزنید تا پوره درشت انار آماده شود. بعد پوره آماده شده را از صافی ریز رد کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا آب آن کامل گرفته شود. تفالههای باقی مانده را دور بریزید. بعد روی یک الک پارچه موسلین بیاندازید و روی یک کاسه قرار دهید. پوره انار را روی آن بریزید تا آب انار خالص، بدون ذرهای از پالپ آن داشته باشید. مقدار آب انار شما برای تهیه دسر ژله ای انار باید 600 میلی لیتر شود.
حالا در این مرحله مخلوط آب انار و شکر را در قابلمهای روی حرارت ملایم قرار دهید. 5 دقیقه محلول را هم بزنید تا شکر کامل درون آب انار حل شود. به هم زدن ادامه دهید و بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله آب سرد را در یک فنجان ضد حرارت بریزید و ژلاتین را درون آن حل کنید. سپس فنجان را درون قابلمه ای پر از آب جوش قرار دهید و به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی که ژلاتین حل شود، به هم زدن پودر ژلاتین ادامه دهید و قابلمه را از روی حرارت بر ندارید.
ژلاتین حل شده را درون آب انار بریزید، هم بزنید و کنار بگذارید تا مخلوط خنک شود.
مخلوط انار و ژلاتین را بین چهار قالب ژله با ظرفیت 150 میلی لیتر تقسیم کنید. ظرفها را داخل سینی قرار دهید و به مدت 6 ساعت یا یک شب درون یخچال بگذارید تا ژله خودش را بگیرد. سپس قالبها را برعکس کنید و ژلهها را در ظرف سرو قرار دهید. روی ژله دانه های انار بپاشید و با خامه هل و پسته سرو کنید.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰