توانایی ویروسی کوچک در تغییر شکل جهان

جهان در حالی قرن بیستم را پشت‌سر گذاشت که شیوع یک ویروس ناخوانده، تمام معادلات پیشین را به‌هم ریخت و جهان را دستخوش دگرگونی‌هایی شگرف و ناخواسته کرد. در دسامبر ۲۰۱۹ برای اولین‌بار در شهر ووهان استان هوبئی چین، نوع جدیدی از خانواده کروناویروس‌ها با همه‌گیری گسترده اعلام موجودیت کرد. با عبور تعداد قربانیان ویروس

کد خبر : 41709
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ - ۸:۴۰
توانایی ویروسی کوچک در تغییر شکل جهان



جهان در حالی قرن بیستم را پشت‌سر گذاشت که شیوع یک ویروس ناخوانده، تمام معادلات پیشین را به‌هم ریخت و جهان را دستخوش دگرگونی‌هایی شگرف و ناخواسته کرد. در دسامبر ۲۰۱۹ برای اولین‌بار در شهر ووهان استان هوبئی چین، نوع جدیدی از خانواده کروناویروس‌ها با همه‌گیری گسترده اعلام موجودیت کرد. با عبور تعداد قربانیان ویروس کرونا از مرز ۱۰۰۰ نفر، سازمان بهداشت جهانی، برای آن نام رسمی کووید۱۹ را انتخاب کرد.  
 
کتاب «جستاری درباره عصر کرونا» اثر مشترک سید حسین شعبانی، اسدالله پازکیان، سید عبدالمجید زواری و میلاد بیرانوند مهر، ضمن ارائه اطلاعاتی درباره تاریخچه و منشأ بیماری کرونا، علائم و نشانه‌ها، تأثیر آن بر افراد و گروه‌های سنی مختلف و راه‌های پیشگیری، در ادامه پیامدهای مختلف ناشی از ویروس کرونا، کرونا در ایران و اقدامات موسسات جهانی برای مقابله با ویروس کرونا را مورد بررسی قرار می‌دهد. در فصل پایانی کتاب نیز، سه پیشنهاد مبتنی بر دیدگاه خوشبینانه، مبتنی بر دیدگاه بدبینانه و مبتنی بر جمع‌آوری داده‌های واقعی و سناریوهای پیش‌رو مطرح شده است.

ویروس کرونا چقدر خطرناک است؟
هرچند این روزها بحث بیماری کرونا به یک خبر مهم در جهان تبدیل شده، بهتر است بدانید قدرت این بیماری آنقدرها هم که در جامعه نگرانی ایجاد کرده، زیاد نیست. این نوع از کرونا، نسبت به نسل قبلی خود مانند سارس، مرس و حتی آنفولانزا، کشندگی کمتری دارد؛ اما آنچه باعث شده است تا نگرانی از بابت این ویروس زیاد باشد،‌ شیوع سریع و راحت‌تر آن است. به‌گونه‌ای که ممکن است هر یک نفر، بتواند هزاران نفر را درگیر این بیماری کند. از سوی دیگر، کرونا ابتدا با علائمی ساده شروع می‌شود که ممکن است فرد به آن بی‌توجه باشد.»
 
کرونا و پیامدهای منفی روانی
«- قرانطینه و رعایت فاصله اجتماعی در زمان شیوع بیماری کرونا، احتمال ابتلا به بیماری‌های روحی و روانی را افزایش می‌دهد. افراد قرنطینه‌شده در معرض ابتلا به افسردگی، اضطراب، اختلال در خواب، اختلال استرسی، ترس و وسواس فکری هستند. – هراس از ابتلا به بیماری همه‌گیر، احساس استیصال، بی‌حوصلگی، نگرانی از پیامدهای اقتصادی شیوع بیماری همه‌گیر و نگرانی از قحطی ازجمله عواملی هستند که موجب افزایش احتمال آسیب‌های روانی می‌شوند. – اگر نگرانی‌ها را دامن بزنیم، ‌ترس بیش از حد ایجاد و سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند. – اخبار و جو منفی روی خلق‌وخو و بروز هیجانات و احساسات منفی تأثیر خواهد داشت. – با تعطیلی مدارس و … بسیاری از خانواده‌ها با چالش نگهداری از فرزندان و همچنین سرگرم کردن آن‌ها در دوران قرنطینه روبه‌رو هستند.»
 
نخستین چاپ کتاب «جستاری درباره عصر کرونا» در ۱۵۲ صفحه با شمارگان یک‌هزار نسخه به بهای ۵۰ هزار تومان از سوی انتشارات شهر یاس با حمایت اندیشکده روابط بین‌الملل و همکاری موسسه احیاء صنایع نرم آینده، راهی بازار نشر شده است.

۵۸۵۸



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.