به گزارش ایسنا، شهاب طلایی امروز در نشست تخصصی گردشگری و معنویت با رویکرد سلامت معنوی، گردشگری طبیعت، ماجراجویی، فرهنگی، ورزشی را از جمله گونههای گردشگری پذیرش شده در دنیا دانست و افزود: طبق آمارهای جهانی ۳ درصد جمعیت جهان که معادل ۲۰۰ میلیون نفر میشود، در کشورهای غیر از محل تولد خود زندگی میکنند و از این رو سفرها بیشتر سفرهای بازگشت به محل تولد و تجدید دیدار است و این امر پیوند نسلها را ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: علاوه بر آن بیشاز ۶۰ درصد گردشگران چین به عنوان کشوری با بیشترین تعداد گردشگر، همراه با خانواده هستند و اگر اروپا بازار چین را هدفگذاری کرده، باید الگوی خانواده چینی را مورد ارزیابی قرار دهد.
طلایی اضافه کرد: همچنین بیش از ۷۵ درصد خروجیهای کشور عربستان همراه با خانواده هستند و این اعداد نشان از این دارد که در آینده زیر ساختهای گردشگری باید با الزامات خانوادهای همراه باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق(ع) خاطرنشان کرد: آمارها حاکی از آن است که بیش از ۹۰ درصد از سفرهای خانوادگی با توافق اعضای خانواده است، بر این اساس لازم است ساختار برنامهریزی در حوزه گردشگری بر سفرهای خانوادگی استوار باشد.
طلایی با بیان اینکه در ایران نیز بر خلاف کشورهای غربی سفرهای دستهجمعی با خانواده و دوستان، جایگزین سفرهای انفرادی شده است، اضافه کرد: در حال حاضر ۱۷۰۰ هتل در کشور ایجاد شده که برای خانوادهها طراحی نشده است.
وی گفت: در دولت سیزدهم و در سند تحول دولت سیزدهم به امر گردشگری توجه شده است و امیدواریم زیر ساختهای گردشگری خانواده در کشور فراهم شود، ضمن آنکه گردشگری سلامت نیز توسعه یابد.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰