وکیل چهل و چند ساله ای مامور می شود دختر یکی از سرمایه داران دوران پهلوی را که پانزده سال پیش در آمریکا گم شده، پیدا کند. او در این راه با افراد ماجراها و جریانات اجتماعی عجیبی آشنا می شود و در نهایت…..
معیری نژاد درباره رمان آخرش به خبرآنلاین می گوید: این داستان را در زیر ژانر دختر گمشده طبقه بندی می کنم که در سینما و ادبیات جهان ژانر پر طرفداریست. شاید بهترین مثال آن دختری با خالکوبی اژدها اثر استیگ لارسن و دختر گمشده گیلین فلین باشد که هر دو اقتباس های درخشان سینمایی دارند . به نظر من این زیر ژانر معمایی دیگر خودش تبدیل به ژانر شده است.
وی ادامه می دهد: من این داستان را در سال ۱۳۹۷ نوشتم و بنا به دلایلی مثل گرانی کاغذ و اوضاع اجتماعی و بدقولی ناشر قبلی که قرار بود آن را منتشر کند و نکرد، انتشار آن تا امروز طول کشید. اما از بخت خوب من این کار توسط کتابسرای تندیس که علیرغم تمرکز روی ادبیات ترجمه ای پر مخاطب، همیشه به ادبیات تالیفی هم توجه ویژه نشان می دهد منتشر شد و امیدوارم علیرغم تمام مشکلات اقتصادی که قشر کتابخوان ما با آن دست به گریبانند این کتاب هم در کنار آثار دیگر تالیفی که نویسندگان ایرانی می نویسند تا چراغ ادبیات ایران روشن بماند، خوانده شود .
در قسمتی از متن داستان می خوانیم 🙁 با پدرم روی کوه سرسبزی گیر افتاده بودیم . راه برگشتی نداشتیم . نمیدانم چه شد که با پدرم آمدیم بالای این کوه سرسبز. اطراف تا چشم کار میکرد کوه بود و ما این بالا روی یک تکه جای صاف بالای کوه گیر افتاده بودیم. به پدرم نگاه کردم، پیراهن آستین کوتاه محبوبش را پوشیده بود. با استیصال صدایش کردم. حواسش اصلا به من نبود، بی خیال اطراف را نگاه میکرد و هرازگاهی آهنگی را با سوت میزد. داد زدم :« بابا می شه برگردیم؟»
پدرم گفت : «من که بر نمیگردم خودت از اون طرف برگرد.»
آن طرف را که او گفت نگاه کردم؛ پرتگاه بود. برگشتم به سمت پدرم. سرجایش نبود، گریه ام گرفت. شاید هشت یا نه ساله بودم.)
” سفر با اشباح شمالی” توسط کتابسرای تندیس در سیصد نسخه و با قیمت ۱۲۰ هزارتومان منتشر شده است.
گفتنیست از هادی معیری نژاد تاکنون رمان های “هیتلر را من کشتم” از نشر هیلا ، “ساعت باران” از نیماژ ، “ویلای مروارید” از نشر داستان ، و “قطعات گمشده” و “خیال خام” از کتابسرای تندیس منتشر شده است ورمان های ” قطعات گمشده” و “ساعت باران” در دو دوره از جایزه ادبی نوفه ،شایسته تقدیر شناخته شده اند.
۴۶
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰