طرز تهیه کیک انجیر و بادام

کیک انجیر و بادام را کنار یک لیوان قهوه یا چای میل کنید. فصل انجیر رو به اتمام است و تا دیر نشده می‌توانید با این میوه خوشمزه انواع دسرها و کیک‌ها را آماده کنید. با این حال هنگام پختن کیک انجیر و بادام، حتما از انجیرهای رسیده و نرم استفاده کنید. انجیرهای رسیده، آبدار

کد خبر : 399652
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۸:۴۲
طرز تهیه کیک انجیر و بادام


کیک انجیر و بادام را کنار یک لیوان قهوه یا چای میل کنید. فصل انجیر رو به اتمام است و تا دیر نشده می‌توانید با این میوه خوشمزه انواع دسرها و کیک‌ها را آماده کنید. با این حال هنگام پختن کیک انجیر و بادام، حتما از انجیرهای رسیده و نرم استفاده کنید. انجیرهای رسیده، آبدار و بسیار شیرین هستند که مزه کیک را چند برابر می‌کنند. طرز تهیه کیک انجیر و بادام خیلی ساده است کافی است طبق دستورالعمل عمل کنید.

مواد لازم:

قالب کیک 9 اینچی

کره ذوب شده، 4 قاشق غذاخوری، به اضافه کره برای چرب کردن قالب

بادام خام طبیعی (نه سفید شده) 1 فنجان

شکر ¼ فنجان، به اضافه 2 قاشق غذاخوری برای پاشیدن روی کیک

کیک انجیر و بادام

آرد ¼ فنجان

بیکینگ پودر ½ قاشق چایخوری

دارچین ⅛قاشق چایخوری

نمک ⅛ قاشق چایخوری

تخم مرغ 3 عدد

عسل 2 قاشق غذاخوری

عصاره بادام ½ قاشق چایخوری

12 تا 14 انجیر رسیده

طرز تهیه کیک انجیر و بادام

طرز تهیه کیک انجیر و بادام

  • فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک تابه تارت یا قالب پای 9 اینچی را با کره چرب کنید. سپس کنار گذاشته و بعد بادام و ¼ فنجان شکر را در غذاساز بریزید و با دور تند پودر کنید به صورتی که دانه‌های پودر شده درشت باشند. بعد آرد، بکینگ پودر، دارچین و نمک را به مخلوط اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
  • حالا در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها، کره آب شده، عسل و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید و به ترکیب بادام اضافه کنید. چند دقیقه هم بزنید تا خمیر کیک آماده شود.
  • در این مرحله خمیر را داخل قالب بریزید.
  • بعد ساقه‌های انجیر را برش بزنید و انجیرها را از وسط نصف کنید. انجیرهای نصف شده را به سمت بالا روی خمیر بچینید و روی انجیرها هم شکر بپاشید.
  • حالا قالب را درون فر قرار داده و 30 دقیقه صبر کنید تا کیک پخته و روی آن طلایی شود.
  • بعد از این مدت، کیک را از فر در بیاورید و صبر کنید تا سرد شود.
  • وقتی کیک سرد شد آن را از قالب بیرون آورده و کنار قهوه یا چای سرو کنید.

نوش جان!



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.