به گزارش خبرگزاری هوشمند نیوز، نعمتاله ترکی با بیان اینکه در حال حاضر یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در سطح کشور تحت پوشش این صندوق هستند، افزود: وظیفه ذاتی ما ارائه خدمات مناسب به این افراد است.
دغدغه صندوق بازنشستگان کشوری میراث پنج دهه گذشته است
وی مشکلات و دغدغه صندوق بازنشستگان کشوری را میراث پنج دهه گذشته بیان کرد و گفت: چالش ها و مشکلات کنونی محدود به چند سال نیست، بلکه در دهههای گذشته روی هم انباشت شده و حال به بحرانی برای صندوق تبدیل شده است، لذا به شکل عمیق و ریشهای باید بررسی و برطرف شود.
ترکی بیان کرد: صندوق بازنشستگی کشوری دغدغههای زیادی دارد و باید با چاره اندیشی اساسی نظام بیمهای و بیمهگری را اصلاح کرد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری فلسفه وجودی صندوقهای بازنشستگی در سطح کشور را عمل به وظیفه اصلی شامل تامین معیشت، همسان سازی حقوق، مشکلات رفاهی و بهداشت و درمان بازنشستگان برشمرد و افزود: با توجه به شرایط موجود خصوصا در استان های مرزی کشور همچون کردستان در حال پیگیری این مهم هستیم.
بازنشستگان باید سهامداران صندوق بازنشستگی شوند
به گفته وی، باید با استفاده از ایدههای جدید، صندوق بازنشستگی را از بحث حاکمیتی خارج کرده و به امور سهامداری وارد کنیم تا بازنشستگان سهامداران صندوق باشند.
ترکی تصریح کرد: در بحث گردشگری با توجه به تناسب هر استان و ظرفیتهای موجود، برنامههای جدیدی داریم و مطابق با برنامه جهت تحقق اهداف تعیین شده گام برمیداریم.
پیگیر دستورالعمل همسانسازی حقوق برای اجرا هستیم
وی موضوع متناسب سازی حقوق را از مطالبات جدی بازنشستگان عنوان کرد و گفت: رقمی بالغ بر ۹هزار میلیارد تومان در قانون بودجه ۱۴۰۱ برای این موضوع درنظر گرفته شده بود که دولت سهام شرکتی را برای این موضوع به صندوق واگذار کرد و ما در تلاشیم با نقد شدن این سهام، متناسب سازی را عملیاتی کنیم.
از مجموع ۱۸۵ شرکت زیرمجموعه صندوق بازنشستگی فقط ۱۷ شرکت سوددهی دارند!
ترکی با اشاره به اینکه ۱۸۵ شرکت زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری هستند که به منظور ایجاد درآمد پایدار تاسیس شدهاند، گفت: از این تعداد فقط ۱۷ شرکت سوددهی دارند و برخی هزینهها را جبران میکنند و مابقی هیچ منبع درآمدی برای صندوق ندارند.
صدور کارت سفر مخصوص بازنشستگان تا ماه آینده
وی با ذکر اینکه بزرگترین دغدغه امروز خانوادهها اشتغال فرزندان است تصریح کرد: در حال جمع آوری آمار فرزندان بیکار بازنشستگان هستیم و در شرکتها، نهادها و موسسات زیرمجموعه خود اولویت را به اشتغال فرزندان بازنشسته دادهایم.
وی فراهم نمودن امکانات رفاهی، ورزشی و فرهنگی برای این قشر و خانوادههای آنان در راستای مشارکت اجتماعی و توسعه فعالیتهای جامعه محور متناسب با نیازها را ضروری بیان کرد.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری به صدور کارت سفر مخصوص بازنشستگان تا ماه آینده اشاره کرد و افزود: در این ارتباط نیز بازنشستگان میتوانند از تسهیلات در نظر گرفته شده در قالب این کارت اعتباری از خدمات سفر بهرهمند شوند.
ترکی با بیان اینکه تاسیس تعاونیها مهمترین راهکار و اقدام مشارکتی برای تقویت درآمد بازنشستگان است، اضافه کرد: با توجه به پایین بودن حقوق بازنشستگان طبق شاخصها با استفاده از ظرفیت های سرمایه گذاری موجود دراستانها، علاوه بر درآمدزایی می تواند اشتغال لازم را برای فرزندان بازنشستگان که از دغدغه مهم این قشر فهیم و مهم جامعه است فراهم کند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری بیان کرد: ۲۷۰ هزار میلیارد تومان در سال به بازنشستگان پرداخت می شود که سرانه حدود ۱۰ میلیون تومان است.
آغاز ارائه خدمات جدید جبران هزینه خسارت درمان بازنشستگان کشوری
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از آغاز ارائه خدمات جدید جبران هزینه خسارت درمان بازنشستگان کشوری در قالب طرح اختیاری خبر داد و گفت: ثبت نام اینترنتی از اول تا پایان مردادماه ادامه خواهد داشت.
ترکی ادامه داد: با درنظر گرفتن نیاز درمانی جامعه ذینفعان صندوق بازنشستگی کشوری، ما برای اولین بار در کنار طرح اصلی قرارداد جبران هزینه خسارت درمان که درحال اجرا است، طرح اختیاری را نیز اجرا می کنیم.
وی افزود: این طرح می تواند به حذف طرح های بیمه اکمل و یکپارچه سازی خدمات بیمه درمان در قالب یک طرح جدید کمک کند.
ترکی اذعان کرد: حذف محدودیت سقف پرداخت از همه خدمات بستری و اعمال جراحی، حذف محدودیت سقف پرداخت برای تأمین داروی بیماران خاص و حذف محدودیت سقف در برخی خدمات تشخیصی گرانقیمت در هردو طرح اصلی و اختیاری ارائه شده است.
وی ادامه داد: برای نخستین بار، پرداخت هزینه خسارت درمان مربوط به خدمات دندانپزشکی و داروی بیماران غیرخاص نیز در طرح جدید اختیاری پیش بینی شده است.
ترکی تصریح کرد: سرانه سهم مشارکت مشمولین برای بهره مندی از طرح اختیاری مبلغ ۲۰۵هزار تومان برای هر نفرتعیین شده است.
۲۲۳۲۲۵
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰