برخورد هیجانی در فروش به نفع سهامداران نیست

[ad_1] به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، فرهاد دژپسند در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های بورسی در سال 1400 اظهار داشت: رییس سازمان بورس در همین چند روز سال 1400 دو بار در برنامه تلویزیونی حضور یافت و به تفصیل درباره شرایط بازار سرمایه صحبت کرد. در آغاز سال جدید تمام

کد خبر : 37812
تاریخ انتشار : شنبه 3 آوریل 2021 - 3:40
برخورد هیجانی در فروش به نفع سهامداران نیست

[ad_1]

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، فرهاد دژپسند در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های بورسی در سال 1400 اظهار داشت: رییس سازمان بورس در همین چند روز سال 1400 دو بار در برنامه تلویزیونی حضور یافت و به تفصیل درباره شرایط بازار سرمایه صحبت کرد. در آغاز سال جدید تمام متغیرهای متاثر در بورس، شرایط پایداری را نوید می‌دهند.

وی ادامه داد: امروز در شرایطی هستیم که با توجه به متغیرهای بنیادین باید به روند منتهی به پایداری در بازار سرمایه برسیم و باید مولفه‌هایی که به پایداری در بازار سرمایه کمک می‌کنند دست یابیم.

وزیر اقتصاد با اشاره به افزایش نرخ بهره‌برداری در بنگاه‌های اقتصادی گفت: خوشبختانه نرخ بهره‌برداری اسمی در حال افزایش است که این موضوع اثر مثبت برروی بنگاه‌ها می‌گذارد و باعث بهبود شرایط آنها در بورس خواهد شد.

دژپسند با توصیه به فعالان بازار سرمایه تاکید کرد: اقتضای فعالیت در بازار سرمایه محاسبه‌گری است و رفتارهای هیجانی به ویژه برخورد هیجانی در فروش به نفع سرمایه‌گذاران و سهامداران نیست. سهامداران باید بدانند که علاوه بر قیمت، سود هم برای آنها دارد و همه سهامداران از سود مجامع برخوردار می‌شوند.

وی افزود: امیدواریم زمینه اجرایی برای مولفه‌های پایداری بورس فراهم شود.

وزیر اقتصاد همچنین درباره آخرین وضعیت ترخیص کالا در گمرکات اظهار داشت: خوشبختانه مدت‌زمان ترخیص در گمرک به شدت کاهش یافته و امروز گمرکات کشور به تجهیزات مدرن مجهز هستند و دیگر بررسی‌ها توسط نیروی انسانی انجام نمی‌شود و این روندها با استفاده از تجهیزات انجام می‌شوند.

دژپسند تاکید کرد: اگر تامین ارز صورت گرفته باشد و واردکننده دارای ثبت سفارش باشد و تاییدیه وزارت بهداشت و سازمان استاندارد در اختیار باشد، کالا در کوتاه‌ترین زمان ترخیص می‌شود که در ترخیص یکسره حتی در 24 ساعت هم عملیات ترخیص انجام شده است.

وی ادامه داد: در سال تولید و پشتیبانی تولید باید گمرکات در سه مولفه این شعار را محقق سازد؛ اول تسهیل واردات مواد اولیه، دوم تسهیل صادرات برای اینکه بازار برای تولیدات داخلی ایجاد شود و سومین مولفه هم ممانعت از قاچاق است.

حجم ویدیو: 5.47M
|
مدت زمان ویدیو: 00:03:00

[ad_2]

لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.