به گزارش خبرگزاری راشا تودی، این آمار جدید نشان میدهد که بیش از یک سوم از رایدهندگان آمریکایی که در دسامبر سال گذشته به پیروزی اوکراین در این جنگ اطمینان داشتند، دیگر چنین انتظاری ندارند.
این نظرسنجی که هفته گذشته انجام و روز جمعه منتشر شد، نشان داد که ۴۶ درصد از رایدهندگان احتمالی آمریکا معتقدند که جنگ روسیه-اوکراین به بنبست رسیده است. آمریکاییهایی که معتقدند یکی از این دو طرف پیروز میشوند به دو دسته تقسیم شدهاند، به طوری که ۲۱ درصد در جبهه اوکراین هستند و ۱۹ درصد میگویند روسیه دست بالا را در این جنگ دارد.
درست دو ماه پیش، پایگاه راسموسن ریپورتز همین سوالات را پرسید و نتیجه بدست آمده از این نظرسنجی نشان داد که ۳۲ درصد از آمریکاییها معتقد بودند که اوکراین در این جنگ پیروز میشود. اما حدود یک سوم از رایدهندگانی که در دسامبر اطمینان داشتند اوکراین پیروز میدان خواهد بود، دیگر انتظار یک پیروزی برای کییف را ندارند. در مقابل درصد پاسخدهندگانی که نیروهای روسیه را پیروز جنگ میبینند تقریبا به همین نسبت افزایش یافته است.
یافتههای پایگاه راسموسن با نظرسنجیهای اخیر همراه است که نشان میدهند حمایت عمومی از کمکهای آمریکا به اوکراین به شدت کاهش یافته است. به عنوان مثال، نظرسنجی خبرگزاری آسوشیتدپرس-مرکز اناوآرسی در دانشگاه شیکاگو که اواخر ژانویه سال جاری میلادی انجام شد، نشان داد که کمتر از نیمی از بزرگسالان آمریکای (۴۸ درصد) همچنان با ارسال سلاح به اوکراین موافقند. تنها ۲۶ درصد گفتند واشنگتن باید به ایفای “نقشی مهم و کلیدی” در این درگیری ادامه دهد.
پایگاه راسموسن اعلام کرد، رایدهندگان میانسال به احتمال زیاد میگویند که دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا “اقدامات بسیار زیادی” برای کمک به اوکراین انجام میدهد. از زمان آغاز حمله روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه سال گذشته میلادی، واشنگتن ۱۱۳ میلیارد دلار کمک نظامی و اختصاصی به اوکراین اختصاص داده است. بایدن در جریان سفر اخیر خود به کییف متعهد حمایت “تزلزلناپذیر” از اقدامات دفاعی اوکراین شد و قول داد تا به حمایت از این کشور تا زمانی که این جنگ ادامه داشته باشد، ادامه دهد.
آمریکا و متحدانش در ناتو نیز اعلام کردهاند که اوکراین در این جنگ پیروز خواهد شد و برای حفظ نظم بینالمللی بر پایه قوانین باید در این جنگ پیروز شود. با این حال، منتقدان سیاست خارجی آمریکا تاکید کردهاند که در موفقیت اوکراین در میدان نبرد بسیار اغراق شده است و مارک میلی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا هفته گذشته گفت که این جنگ باید با یک راه حل مذاکرهای پایان یابد چرا که هیچ یک از دو طرف درگیر احتمالا نمیتوانند در میدان جنگ پیروز شوند.
311311
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰