مهرداد سمیعی شامگاه دهم آذرماه ۱۴۰۱ در نشست صمیمی فعالان گردشگری استان مرکزی با وزیر میراث فرهنگی، بیان کرد: مسئله ارزش افزوده به مسئله ای مهم برای هتل ها تبدیل شده است، اکثر هتل ها از نظر درجه بندی در حال کاهش اعتبار خود از چهار یا پنج ستاره به سه ستاره هستند تا شامل معافیت مالیات بر ارزش افزوده شوند که این امر در بلندمدت به هتل ها ضربه جدی وارد می کند و لازم است که برای هتل های ۴ تا ۵ ستاره نیز معافیت مالیات بر ارزش افزوده لحاظ شود.
وی افزود: طبق مصوبه ای مقرر بود که هزینه برق و آب برای واحدهای گردشگری و هتل ها ۱۰ تا ۱۲ برابر شود که رقم چشمگیری خواهد شد، باید مصوبه ای دیده شود که این تعرفه را به شکل خدماتی برای این اماکن و هتل ها در نظر گرفته شود.
به گزارش ایسنا، در این جلسه، رشیدی نماینده راهنمایان گردشگری استان مرکزی بیان کرد: یکی از دغدغه های راهنمایان، مسئله حق بیمه بود که خوشبختانه وزارتخانه به این مسئله ورود کرد و موضوع بیمه راهنمایان گردشگری حل شد.
وی تصریح کرد: راهنمایان گردشگری، این شغل را در واقع شغل اصلی خود می دانند و پرداخت عوارض خروج از کشور درصد بالایی از درآمد آنها را صرف می کند که باید این مسئله مورد رسیدگی قرار گیرد.
رشیدی افزود: اشتغال راهنمایان در اماکن گردشگری نیاز است، اما کمبود اعتبارات اداره کل میراث فرهنگی عملا امنیت شغلی راهنمایان را در معرض خطر قرار داده است، در حالی با تامین اعتبار می توانند در اماکن گردشگری به عنوان راهنما مشغول به کار شوند.
استان مرکزی آماده راه اندازی گردشگری ریلی
در این جلسه رضا ملکی نماینده دفاتر خدمات مسافرتی استان نیز بیان کرد: با توجه به وضعیت امور مالیاتی، دفاتر در جلسات هیات رسیدگی نماینده ای ندارند که از آنها دفاع کند، در عوض نماینده ای از اصناف در این جلسات حضور دارد که اطلاعاتی درباره دفاتر ندارد در حالی که نماینده دفاتر باید در جلسات حضور یابد.
وی تصریح کرد: پرسنل آژانس های مسافرتی از تخفیف های حق بیمه تامین اجتماعی بهره مند نیستند و لازم است که این حمایت از دفاتر نیز صورت گیرد.
ملکی اضافه کرد: در خصوص راه اندازی گردشگری ریلی در استان در اردیبهشت ماه اقداماتی انجام شد، اما استان عزمی در این راستا ندارد در حالی که می توان قطار گردشگری را از استان مرکزی راه اندازی کرد و حتی دفاتر مسافرتی متقاضی این امر هستند.
سفره خانه ها درگیر ماده ۱۰۱
به گزارش ایسنا، علیمحمدی نماینده سفره داران استان مرکزی نیز گفت: ۵ ماه پیش هیات دولت به استان سفر کرد و تمامی مشکلات در این سفر به نماینده میراث فرهنگی منعکس شد که امیدواریم به زودی جهت رفع این چالش ها اقدام شود.
وی با بیان اینکه اکثر سفره خانه ها در حریم شهر قرار دارند، گفت: سفره داران درگیر ماده ۱۰۱ هستند. ۶ شهردار تغییر کرده اند، اما هنوز این مسئله بلاتکلیف مانده است. روستای حسین آباد بغدادی در حریم شهر واقع شده است، اما شهرداری به این منطقه خدماتی ارائه نمی کند و درخواست داریم که چالش های موجود در این حوزه رفع شود.
اقامتگاه های بومگردی قلب روستاها هستند
در این نشست حاج علی نماینده اقامتگاه های بومگردی استان نیز بیان کرد: بومگردی یکی از صنایع جدید گردشگری است، اقامتگاه ها قلب روستاها هستند و با ایجاد آنها ظرفیت های بسیاری برای روستاها ایجاد می شود و ضمن صرفه اقتصادی، ایجاد شغل را نیز به همراه دارد.
وی بیان کرد: وزارتخانه دستورالعمل هایی را ابلاغ کرده است و بحث استانداردسازی اقامتگاه ها نیز اخیرا ابلاغ شده است. مسلما استاندارد اقامتگاه ها با هتل ها متفاوت است اما دستورالعمل استانداردسازی اخیر به انصراف متقاضیان انجامیده است و نیاز به بازنگری دارد.
حاج علی افزود: اقامتگاه ها نیازمند حمایت های رسانه ای هستند. در تعطیلات پایان هفته عموما اقامتگاه های نزدیک به جاده تکمیل ظرفیت می شود به همین دلیل باید برای تعطیلات پایان هفته تبلیغات رسانه ای انجام شود.
انتهای پیام
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰