آثار تاریخی و فرهنگ بومی؛ ظرفیت‌های ورزنه برای توسعه گردشگری

ایسنا/اصفهان رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان ورزنه گفت: آثار تاریخی شاخص، فرهنگ بومی، گویش، غذا و لباس محلی از ظرفیت‌ها و جاذبه‌های ورزنه برای توسعه گردشگری روستایی است. احمد شهباز در گفت‌وگو با ایسنا درباره گردشگری روستایی و لزوم توسعه آن، اظهار کرد: هنوز برنامه خاصی برای توسعه گردشگری روستایی در ورزنه

کد خبر : 280129
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۷:۲۳
آثار تاریخی و فرهنگ بومی؛ ظرفیت‌های ورزنه برای توسعه گردشگری



ایسنا/اصفهان رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان ورزنه گفت: آثار تاریخی شاخص، فرهنگ بومی، گویش، غذا و لباس محلی از ظرفیت‌ها و جاذبه‌های ورزنه برای توسعه گردشگری روستایی است.

احمد شهباز در گفت‌وگو با ایسنا درباره گردشگری روستایی و لزوم توسعه آن، اظهار کرد: هنوز برنامه خاصی برای توسعه گردشگری روستایی در ورزنه اجرا نشده است، اما قرار است در آینده این مهم انجام شود. ورزنه با داشتن روستاهای تاریخی قورتان، بلان و طهمورثات ظرفیت بسیاری برای ترویج و توسعه گردشگری روستایی دارد که یک‌سری کارهای مرمتی توسط بخش خصوصی در این روستاها انجام شده است.

وی افزود: این سه روستا دارای آثار تاریخی ارزشمندی هستند، برای مثال نام این روستاها از قلعه‌های موجود در آن‌ها گرفته شده است و به شکلی بخش‌هایی از این قلعه‌ها مرمت شده‌اند. در قورتان یک خانه بومگردی وجود دارد و در روستای بلان سردر قلعه به عنوان یک مرکز اقامتی توسط دهیاری مرمت شده است. در روستای طهمورثات، قلعه آن و ۴ خانه تاریخی موجود در آن توسط بخش خصوصی مرمت شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ورزنه گفت: مرکز گردشگری شهرستان، شهر ورزنه است و زمانی که گردشگری در مرکز رونق بگیرد و توسعه یابد دامنه رشد آن به روستاهای اطراف نیز تسری می‌یابد. با شیوع کرونا در ۳ سال گذشته ضربات زیادی به گردشگری وارد شد، اما به تدریج اوضاع در حال بهتر شدن است.

شهباز ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات مؤثر برای توسعه گردشگری روستایی آموزش صنایع دستی است که از امروز اولین دوره آموزش صنایع دستی به مرکزیت ورزنه با تمرکز روی بافت‌های سنتی برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: آثار تاریخی شاخصی مانند قلعه قورتان که دومین قلعه بزرگ خشتی ایران بعد از ارگ بم است و بافت تاریخی روستاها از مهم‌ترین ظرفیت‌های این شهرستان برای توسعه گردشگری روستایی است. همچنین فرهنگ بومی، گویش، غذا و لباس محلی از دیگر ظرفیت‌ها و جاذبه‌های ورزنه برای توسعه گردشگری روستایی است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ورزنه با بیان اینکه یک دوره ۴ ساله برای ترویج گردشگری روستایی نیاز است، خاطرنشان کرد: توسعه گردشگری روستایی از اهمیت زیادی برخوردار است، چراکه جوامع محلی در روستاها از نظر بنیه اقتصادی ضعیف هستند و توسعه این نوع از گردشگری به رشد و توسعه پایدار روستا و جلوگیری از مهاجرت کمک شایانی می‌کند.

انتهای پیام



لینک منبع : هوشمند نیوز

آموزش مجازی مدیریت عالی حرفه ای کسب و کار Post DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت عالی و حرفه ای کسب و کار DBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
آموزش مجازی مدیریت کسب و کار MBA
+ مدرک معتبر قابل ترجمه رسمی با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه
ای کافی شاپ
مدیریت حرفه ای کافی شاپ
خبره
حقوقدان خبره
و حرفه ای
سرآشپز حرفه ای
آموزش مجازی تعمیرات موبایل
آموزش مجازی ICDL مهارت های رایانه کار درجه یک و دو
آموزش مجازی کارشناس معاملات املاک_ مشاور املاک
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.